Cookie Consent by TermsFeed
#20 Klemen Repnik bo branil našo mlako v sezoni 2022.

#20 Klemen Repnik bo branil našo mlako v sezoni 2022.

#20 Klemen Repnik 


GH: V lanskem intervjuju si izjavil, da si, glede na število tekem, ki si jih odigral, imel višja pričakovanja. Zdaj imaš za seboj prvo “polno” sezono, kakšni so tvoji občutki, kako ocenjuješ sezono?


Občutki glede lanske sezone so v redu. Imel sem veliko priložnosti za igranje, lahko sem se dokazal, da sem lahko konkurenčen tako v klubu kot tudi v celotni ligi. Svojo prvo polno sezono bi ocenil s 6.5/10. Nekaj spuščenih žog bi lahko vseeno ulovil oz. route odtekel bolj natančno. Vsekakor pa vidim ogromen napredek skozi celotno sezono. Mislim, da je letos še veliko prostora za izboljšavo. 


GH: V ekipi imaš status hitronogega lovilca, ki se zna izmakniti obrambnim igralcem. Kako izkoriščaš svoje talente v boju z nasprotnikovimi obrambnimi igralci? 


Mislim, da tisto, kar mi zmanjka na dolgih routih, odlično nadoknadim s kratkimi routi, saj se mi zdi, da dobro izbiram predvsem “run” akcije, ki mi precej ležijo. Všem mi je stil igre na “sigurne” žoge in potem pridobljeni jardi pomenijo še veliko več, predvsem v psihološkem smislu, ko ti obrambni igralec ne more izpuliti zastavice.


GH: S 14 doseženimi zadetki v 2021 sezoni si deliš četrto mesto z Bordonom. Misliš, da bi lahko na kakšni tekmi dosegel kakšen zadetek več in kam se boš zavihtel na lestvici v 2022 sezoni? 


Seveda je bilo še veliko možnosti za zadetke, ampak ne gre vedno vse po načrtu. Izpuščene, prestrežene in mokre žoge so vendarle osnovni del športa. Verjamem, da bom letos imel veliko priložnosti in bom lahko popravil napake iz prejšnje sezone.  


GH: Kateri poraz je bil najbolj boleč v sezoni 2021 ter kako si se počutil? 


Verjetno je bil najbolj boleč poraz proti Tigers Oranžnim v playoffih. Bila je prva tekma dneva in očitno še nismo bili “in the zone”, v svojem pravem ritmu. Napad ni bil učinkovit in tudi v obrambi nismo bili dovolj suvereni. Tudi sam sem imel izpuščeno žogo, ki bi lahko igro obrnila v našo korist. Vendar takšno je življenje v športu, nimamo kaj.


GH: Znan si po memejih, si naredil kakšen meme na svoj račun izpuščene žoge? 


Hahah sem naredil ja.


Loader