Cookie Consent by TermsFeed
#24 Lucijan Semprimožnik bo branil našo mlako v 2022

#24 Lucijan Semprimožnik bo branil našo mlako v 2022

 GH: Letos si s svojimi predstavami na centru priboril vpoklic v državno reprezentanco, kjer pa žal niste potovali na svetovno prvenstvo. Kakšni so bili tvoji vtisi na sezono 2021? 

Sezona je bila super, ekipno smo odigrali zelo dobro in se dobro ujeli, tako v klubu, kot tudi v reprezentanci, zato imam na lani zelo lepe spomine.


GH: S svojo višino, hitrostjo in skokom, si povzročal kar nekaj pregnjavic obrambnim igralcem v SFFL. Kako boš to svojo prednost izkoriščal v tujini? 


Verjetno enako kot v SFFL, iskal kratke žoge, ki so višje in upal, da mi Miči “zaluča” kakšen 30 yard fade.


GH: če si v lanski sezoni bil brez konkurence v napadu se je letos ta slika spremenila. Bo to kaj vplivalo na tvojo pripravo za sezono 2022? 


Konkurenca v ekipi je vedno zaželjena, ker so potem vsi še bolj motivirani, kaj veliko pa se pri pripravi ne bo spremenilo.


GH: Repnik, Mićić, Cegnar, Alessio in ti predstavljate mlajšo ogrodje ekipe Frogs. Meniš, da lahko posežete po Olimpijskih igrah že v letu 2028? 


Upam da, ampak so olimpijske igre kar velik cilj.


GH: Svoje najboljše predstave si vedno kazal proti rivalom in Kočevja kjer si dosegal največ zadetkov. Ti Wild Hogsi ležijo ali se skrivnost skriva kje drugje? Katera zmaga v sezoni 2021 ti je najbolj pri srcu? 


Iskreno nevem, zgleda, da me bolj slabo pokrivajo, ker jaz proti njim nisem igral nič drugače. :D Verjetno zmaga proti Jazbecem, ker je bila tekma res napeta ali pa zmaga proti španski reprezentanci, kjer smo tudi odigrali res dobro.


Loader