Cookie Consent by TermsFeed
#4 Dejan Godec bo branil našo mlako v 2022.

#4 Dejan Godec bo branil našo mlako v 2022.

Intervjuji so nastali v sodelovanju z Enaa in Lenovo Slovenija.


GH: Do sedaj si nasprotnikom izpulil 110 zastavic, kar te uvršča na tretjo mesto v zgodovini našega kluba. Ali meniš, da lahko v prihajajoči sezoni prehitiš kapetana obrambe, Aljošo Kousa, ki je na prvem mestu po izpuljenih zastavicah? 


Naš Aljoša je defenitivno eden najizkušenejših slovencev v tem športu, tako da menim, da ga bo težko dohitet ali pa celo prehitet na naši lestvici po izpuljenih zastavicah. Bom pa naredu vse kar je  v moji moči, da bo moja številka strmo naraščala. Vse ostalo bo pokazal čas.


GH: To bo tvoja tretja sezona v flag footballu. Kako ocenjuješ svoj napredek, napredek ekipe ter kako vidiš napredek celotne organizacije? 


Iz treninga v trening, iz tekme v tekmo, iz sezone v sezono napredujemo. Tako jaz osebno, kot tudi celotna ekipa. Že lani smo pokazali ogromen napredek in bili za marsikoga presenečenje sezone z dobrimi predstavami in drugim mestom po rednem delu. Žal nam je na koncu zmanjkalo malo sreče in izkušenj za boljšo končno uvrstitev v playoffu. Konec koncev smo še mlada ekipa in bomo imeli v prihodnosti še veliko priložnosti, da se dokažemo. Organizacijsko smo pokazali, kako iz nič ustvariti nek sistem, ki funkcionira. Veliko klubom smo lahko za zgled. 


GH: Katera tekma v sezoni 2021 ti je ostala najbolj v spominu in zakaj? Bi lahko izpostavil kakšen trenutek, kjer je tvoja odlična igra pretehtala in obrnila tehtnico v prid tvoje ekipe?


Najbolj mi bo za vedno ostala drugo tekma proti državnimi prvaki Kranjskimi jazbeci. Kjer smo pokazali pravo borbeno igro, pustili srce na igrišču in na koncu tudi zmagali. Takratni občutki so bili neopisljivi. V lanski sezoni sem prikazal kar nekaj dobrih predstav in zaklenil prvo defenzivno linijo. Ne bi izpostavil nobene tekme. Vsi smo garali za pridobljene rezultate.


GH: Kljub tvoji odlični predstavi proti ekipi Pribram Bobcats na Errea Bowl-u, kjer si zbral 2 tackle-a in prestreženo podajo, je ekipa izgubila le za točko. Kako si doživel omenjeni poraz in kako si bil zadovoljen s svojo igro? 


Definitivno ena težjih tekem, ki sem jih odigral do sedaj. Lahko bi rekli, da sem bil tudi eden izmed krivcev za končni rezultat. Pri enem njihovemu napadu v drugem polčasu nisem najbolje odreagiral in zapravil priložnost za drugo prestreženo podajo. Takrat so tudi dosegli touch down. Porazi so del življenja in iz napak se učimo. 


GH: Kakšni so tvoji igralski načrti v sezoni 2022 in kakšni so tvoji osebni cilji, izven travnatih zelenic? 


Želim pokazat še več kot lani in pomagati ekipi do tako željene lovorike v SFFL. Leto 2022 je po mojem mnenju prelomno leto. Obeta se kar nekaj sprememb, tudi izven travnatih zelenic. O tem pa kdaj drugič. 

Loader