Cookie Consent by TermsFeed
#90 Jan Lovše bo branil našo mlako v 2022

#90 Jan Lovše bo branil našo mlako v 2022

GH: Si povsem novinec v ekipi in v športu. Kako si se znašel v flag footballu in kakšni so tvoji prvi občutki. 


V tem športu sem se znašel preko kolega Aljoše Kousa. Moji prvi občutki so dobri, šport mi je zelo prirasel k srcu. Od prvih treningov v dvorani do zdaj, ko treniramo zunaj, se je spremenilo marsikaj. Ni le žoganje, ampak resna zadeva, ki zahteva tudi dobro fizično pripravljenost.


GH: Zase praviš, da si šprinter. Kako se najdeš na poziciji blitzerja in kako boš vstopil v velike čevlje tvojega predhodnika Blaža Hrušovarja, ki je v dveh sezonah zabeležil kar 16 sackov in je absolutni rekorder na tej poziciji v naši ekipi?


Ob nekaj odigranih prijateljskih tekmah in treningih vidim, da je na blitzerju velika odgovornost. Čevlji mojega predhodnika so kar veliki za obut, ampak mislim, da če dam vse od sebe, lahko ekipi veliko pomagam. Tudi zato, ker me moj so-blitzer Cegi veliko opozarja na napake in daje nasvete. No, tudi ostali v ekipi zelo pomagajo. Gremo na ekipne zmage, če k tem zmagam pripomorem z veliko sacki, še toliko boljše. :)


GH: Si goreč navijač Olimpije Ljubljane. Kako se počutiš, ko se oblečeš v domače zeleno bele barve? Če ti bo kdo kdaj rekel, da si prava žaba, kaj bo prva stvar, ki ti bo šinila čez misli? 


Dobro se počutim, saj je zelena že od otroštva moja najljubša barva, prav tako pa gojim veliko ljubezen do svojega rojstnega kraja. Prva stvar, ki mi bo šinila čez misli pa bo ponos. Ne more vsak biti žaba :)


GH: V prostem času si tudi DJ, ali si lahko tvoji soigralci obetajo, da boš posnel kakšne remixe za dolge vožnje v tujino oziroma, da bo na tekmah poskrbljeno za pozitivne naboje?


Definitivno. Zaštartali bomo tudi z Ljubljana Frogs “podcasti”, na katerih bomo gostili različne slovenske DJe. Tako zabavna družina potrebuje tudi dober soundtrack. :)


GH: Kakšna so tvoja pričakovanja s svoji krstni sezoni? Česa se najbolj veseliš in česa najmanj?


Moja pričakovanja so ta, da se bom izoblikoval v dobrega blitzerja in tako pomagal ekipi po svojih najboljših močeh. Gremo po naslov. Vem, da smo tega sposobni. Najbolj se veselim vseh potovanj in druženja s soigralci, saj so vsi po vrsti res super fantje. Ne glede na to, da je toliko različnih karakterjev, se vsi med sabo razumemo in dobro delujemo ter si pomagamo kolikor le gre. Najmanj se veselim kakšne poškodbe.


Loader