Cookie Consent by TermsFeed
Računovodstvo Skok je skočilo z nami tudi v novo sezono.

Računovodstvo Skok je skočilo z nami tudi v novo sezono.

Alenka Skok je lastnica računovodstvo Skok, ki ima sedež v Mozirju in deluje od leta 1991. Alenka skrbi za bilance mikro podjetij, samostojnih podjetnikov, društev in kmetij. S svojim znanjem pomaga lokalnim strankam do želenih številk, pod svojim okriljem pa ima že več kot 200 podjetij. Tako podjetja kot tudi športna društva z vsemi omejitvami, potrebujemo računovodstvo, ki nam vsakoletno oddaja bilance, saj ne moremo biti vsi strokovnjaki na vseh področjih. 


Računovodstvo Skok že drugo leto zapored vstopa v sezono kot sponzor Ljubljana Frogs. Sami pravijo, da ne potrebujejo reklame, ker pri njihovem delu nobena reklama ni toliko vredna, kot tista od ust do ust zadovoljnih strank. Logotip Računovodstvo Skok bo krasil naše nove drese na hrbtni strani, na igrišču v Črnučah pa bomo izobesili njihov transparent. 


Radi poskrbimo za naše sponzorje, predvsem tiste, ki so z nami od samega začetka, saj se zavedamo, kako pomembno je dolgoročno sodelovanje s sponzorji, ki podpirajo majhne klube, kot je naš. Flag football še ni prepoznaven in zanimiv za večje sponzorje, zato je potrebno sodelovati z manjšimi in poskušati približati našim sledilcem blagovno znamko našega sponzorja, v tem primeru je to Računovodstvo Skok. 


Če potrebujete SKOK v svoje zelene bilance, so v Računovodstvo Skok definitivno pravo mesto. Seveda boste deležni še posebne pozornosti, če boste ob kontaktu navedli, da ste podporniki Ljubljana Frogs.

Loader