Cookie Consent by TermsFeed

Zadnji dan svetovnega prvenstva flag football je zaključen

MEXICO ITALY semifinals

Prvo polfinale flag nogometa je bilo lepo odigrano. Italija je bila prva na lestvici, medtem ko je Mehika zadela z Ortego, pretvorba dveh točk ni bila dobra. Zahradka je bil skozi ves turnir izjemen, njegova najljubša tarča Bouah se je veliko znašel v končni coni za dodatno točko in rezultat je bil 14-6. Mehika se je izenačila z Ortego in tudi pretvorba dveh točk je bila dobra. Italija je imela priložnost za zadetek na četrtem padcu, vendar je igralec izpustil podajo v zadnji coni. Valderamos je žogo ujel 45s do konca za 10. In Perez je vrgel bombo s 23 jardov, da je prvi spustil in dobil priložnost za vodstvo in odhod na polčas z enim TD rezultatom. 24s do polovice s 3. navzdol. Toda kazen se je zgodila. Vmešavanje pri podaji je bilo razglašeno proti obrambi Italije, ki je Mehiko približala končnemu območju. Vržena je bila še ena zastava, a so bile enajstmetrovke poravnane. Villalobos je ujel žogo na enem jardu in bila je 4. in gol z 1. In še ena zastavica je bila vržena proti Mehiki, obrambna zaustavitev Italije pa je dosegla 14 vseh.

Kakšen ulov od Salazarja. Perez je bil v pištoli z 20 metrov in našel Salazarja. Mehika je šla na dva, zadela pa je z Villalobosom. 22-14 Mehika. 2. navzdol in na sredini je Zahradka našel Bouaha od obale do obale, kar je povzročilo TD. Tudi Italija je šla na dva, Allinovi je ujel podajo, rezultat pa je bil 22. Mehika je dobila žogo, prišla pa je na dvometrsko črto, 3. zaostala, 22, vse s štirimi ključnimi podajami. Mehika je poskušala vrniti vodstvo, zadela je preko Villalobosa, a je bila zastava vržena. Dotik je bil dober, 28-22 za Mehiko, ki je poskusila z 2 točki, a Valderamos ni mogel priteči do blazine z 10 jardov. Kar je Italiji dalo dober začetek. Zahradka je vrgel globoko žogo v Di Tunisi, a je bila nepopolna. Santogostino je naredil nekaj pozitivnih jardov iz ulova in žogo premaknil na 1. in gol s 14 metrov. Mehiški branilci so zgrešili zastave, italijanski igralec pa je prišel do prvega in cilja, Italija pa je zadela. Dve dodatni točki sta bili dobri, vodstvo Italije pa je bilo 29:28. V drugem polfinalu je Panama v drugem polčasu zaostajala za ZDA s 6:32. Mehika je začela z dolgo žogo, Olivera je poskušal ujeti skok, a je zgrešil. Mehika je bila na četrtem zaostanku, Italijan Blitzer je odbil žogo na QB, žoga pa je odšla v Italijo z 1 točko prednosti 2 minuti do konca. 1:44 na tekmo, z 1 točko prednosti in posesti. 3. in 1, na Bouah, vendar zastavico enajstmetrovk. Vsaka napaka je lahko draga za obe ekipi. Zastave so se vihtele, rezultat pa je bil prvi pad in gol s 14 metrov za Italijo. Italija socred, z lažno predajo Bouahu. Pretvorba dveh točk je bila nepopolna podaja, igra 7 točk. Dramatična tekma se nadaljuje.
 Mehika ima še en time out. Sekunda navzdol in 10 z ustavitvijo ure. 3. in 1. Mehika Olivera je prva padla na 16 jardov. 2. in gol z 9 jardov. Mehika ima čas, da konča vožnjo. MEHIKA Rezultati! 35:34 za Italijo. Časovna omejitev Mehika. PRETVORBA ZA DVE TOČKE JE DOBRA! MEHIKA VODI. Salazar z vlečenjem prstov. NEPOPOLNA PRESTOPNICA. Zahradka je vrgel globoko žogo, mehiški sprejemalec pa je žogo podrl. Italija 3. minus in 11. Nov niz za Italijane. KAKŠNA DRAMA. Še 2 sekundi do konca, Zahradka je žogo vrgel v končno cono, žoga je bila potrkana, a je bila zastavica vržena. Dolg klepet moških v črtah je sprejel odločitev, nezakonit stik z Mehiko in nešportno vedenje kot iz obeh ekip, ista situacija. Napačen začetek Italijanskega prekrška. Zdrava MARIJA ZVRŠENA Zahradka. Mehika ZMAGA 36:35 in gredo v finale proti ZDA za ZLATO MEDALJO. Čestitke. Polfinale si je v živo ogledalo 3.300 ljudi! Odlična nogometna igra zastave.
 
 Najboljši igralec Mexico Salazar
Najboljši igralec Italija Bouah

Tekma ZA BRONASTO MEDALJO (Ž)

Del te igre smo zamudili (morali smo skuhati kosilo). Avstrija je začela udarno in povedla s 7:0. Na drugem in golu so se premaknili na 1 jard. Saskia je prava generalka parketa, kjer najde Stephanie Konecny ​​za vodstvo s 13:0. Stribrny je pri konverziji za eno točko vrgel INT. Brazilija se lepo premika po igrišču s tekom in nekaj ulovi, hitrimi podajami in linijo 16 jardov. Od #3 do #1 je povezava nastala iz brazilskega TD. 13-6 Avstrija. Avstrijska QB kaže, zakaj je ena najboljših na svetu, saj premika žogo z napadom Avstrije. Četrto mesto v Avstriji z 10 jardov, Brazilija pa je odpustila QB. 2-minutna vaja za Brazilijo. Niso mogli zadeti. Tako je bil izid polčasa 13:6. Prva podaja je bila opravljena, Katrin Mansbart pa je pretekla celotno igrišče do črte 3 jardov, kjer je Mansbart ujel žogo v končni coni za TD in konverzijo za 1 točko. Rezultat je 20:6 za Avstrijo. Brazilski QB je naredil nekaj lepih podaj, ki je žogo premaknil na prvo in gol z 19 metrov. 4. in ključnega pomena za Brazilijo. WOW. Kakšen ulov najboljše igralke brazilske države Taise Alencar Gomes. Dosegla je nebo in žogo prinesla TD. Karolyne Priscyla dos Santos je ujela dodatno točko. 20-13 Avstrija. Marie-Theres Michelitsch je šla v sambo z žogo in je šla na 12 jardov. Zadrževanje enajstmetrovke je napad Avstrije pripeljalo na 10-metrsko črto in gol. Spet je Katrin Mansbart ujela svoj drugi TD v igri. Brazilija zdaj zaostaja s 26-13. V tej igri smo videli veliko zgrešenih potegov zastav, kar je prekrškom dalo veliko priložnosti za pridobivanje jardov. Dolga podaja brazilskega QB in avstrijska varnost sta skoraj prestregla žogo. Brazilski prekršek ima še dve priložnosti za dosego nujno potrebnega TD. Shema dvojnega QB, podaja Priscyli dos Santos, ki je skoraj dosegla TD, se je ustavila na 1 jardu. Luiza Calaça Martins je imela žogo v roki v končni coni in jo je spustila. Avstrija je začela igrati zelo natančno in jim prinesla dvominutni opomin. Hitra podaja in igralec je šel izven meja, 4. navzdol, ura se ustavi. Brazilska obramba je igrala, da je izgubila pokritost, in to je bil lahek ulov za Avstrijo in prvi pad. Marie-Theres Michelitsch je tekla, Brazilija pa je 2-krat klicala na timeout. Avstrija je ponovno zagnala žogo. In tekmo končal z zmago. Najboljši igralec v igri je Austria Saschia Stribrny. Brazilske igre Taisa Alencar. Še ena odlična nogometna tekma.

IGRA ZA BRONASTO MEDALJO

ITALIJA: PANAMA

Ta igra je električna. Italija je začela s prekrškom, Zahradka pa je izbral! Panama je nadaljevala in izgubili so dve podaji. Na četrtem navzdol so poskušali narediti dve bočni podaji, a točk niso spremenili. Zahradka je vrgel globoko žogo do Bouaha, naveza pa je Italijane pripeljala na 14-metrsko črto, s katere so zadeli. Italija 6, Panama 0. Roux je vrgel dolgo žogo, Cesar Braithwait pa jo je ujel za TD. Odlična obrambna igra Della Vecchie, ki je ohranila rezultat 6-6. Spet globoka žoga in interferenca ofenzivne podaje. Tretji zaostanek, od 11. In odlična obrambna igra Huga Prepvillea, 4. zaostanek prav tako nepopolna. Panama je spet v napadu. Ilegalni kontaktni prekršek Panama, izguba navzdol, 2. navzdol in sredina. Met v sredino, ulov in hitro pridobitev 20 jardov. 3. padel in sedež je zrušil Roux, ki je poskušal najti Joela Rogersa, na široko odprtega. Pri 4. padcu je Denis Allen ujel žogo in naredil prvo, kar je rezultat TD Turbo Rogers. PAT je bil dober. Garcia je žogo nagnil k sebi in dosegel zaključek. 13-6 Panama. Italija je hitro začela s prekrškom, ki je premaknila žogo in za centimeter prevrnila Jordana Bouaha. 4. navzdol in na sredini z 2-minutnim opozorilom. Zahradka je našel Tunisi in ura se ustavi. Corrado, center je naredil TD s črte 1 jarda, Italija je šla na izenačenje, prinesli pa so ga z Bouahom. 13 vse. Panama ima še 2 timeouta z neodločenim izidom ter 2. nižjo in sredino. Kazen 10 jardov, avtomatski prvi navzdol, ura igre se ustavi. In nepopolna. Tretje mesto za Panamo. Della Vecchia je dolgo žogo odbil v končno cono, ki je ustavil 2 podaji. italijanska žoga. Italija se z Corradovim drugim TD dvigne za 6. Pretvorba PAT ni dobra. To sta najdaljši dve minuti; Roux je strmoglavil Jezusa, tako da je Panama ostala s 3. navzdol in na sredini. Panama uporablja svojo zadnjo časovno omejitev na 4. in palcih in sredini. IN NEVERJETNA igra Joefila Rogersa. Videti je bilo kot prekinjena igra, 3 podaje in podaja naprej, moral je teči in tekel je 35 jardov, ne da bi se ga dotaknili. Rezultat je 19 vseh. In smo na polovici.

Drugi polčas se je šele začel in že imamo dva TD. Dve globoki žogi, dva ulova, dva touchdowna. Bouah, eden najboljših sprejemalcev, je ujel globoko grožnjo in izenačil na 26. Panama je začela s QB2. Alberto Samayoa Levy je vrgel globoko žogo Rogersu in zagrabil črto enega jarda. Avila se je vrnila v igro in vrgla TD Dennisu Allenu in PAT Jorgeju Luisu Avili. 33-26 Panama. In kar tako, Zahradka Jordanu Bouahu ena igra, en met, TD. Italija je šla za dva in sta jo dobila. 34-33 Italija. Vidimo, da si obe ekipi želita stopničke. Denis Allen in Samayoa, 42-letni QB, sta vzpostavila povezavo za prvi down. Odlična trik igra, QB je prevzel udarec, predajo Allenu, ki je vrgel TD Jesusu Guerreru, PAT je bil nemoten, Panama vodi z 39-34. Italija ni potrebovala dolgo, da je ponovno prišla do vodstva, hitro je dosegla TD, šla za enega, Zahradka je bil izbran, nezakonit kontakt je bil izvlečen, Panama začne z 10 jardi, Samayoa meče globoko, Allen pa lovi. 1. navzdol in gol s 4 jardov. Nepopoln, Panama zaostaja 40-39. Roux proti Albertu Garcii de Paredes TD, Panama je prišla do 2 točki in prišlo je do slabega udarca. Panama 45-Italy 40. Italijanska žoga, kratka podaja, 2. navzdol. Nepopoln na skrajni strani igrišča, Di Tunisi. Kritično tretje mesto, Italija. 13 jardov do sredine, kratka podaja, 4. in 1. Kakšna inteligentna igra prekrška Italije, lažna predaja, podaja z lopato, 1. navzdol in gol. Ujeta podaja, 2. in gol, Italija. Še ena minuta. Nepopolna podaja, ura se ustavi, 3. navzdol. Italija. Cesar Aguilera, velika igra, ki je odbila žogo. In zdaj smo na četrtem mestu in igramo. Zahradka se bo moral poglobiti in najti pravo igro. Hitenje je vklopljeno, žoga je nagnjena, velik postanek za obrambo Paname in ura je potekla. ZMAGA PANAMA! BRONA.

Najboljši igralec Panama Rogers
Najboljši igralec Italija Bouah.

IGRA ZA ZLATO MEDALJO Ž ZDA MEHIKA

Vanita Krouch je naredila 3/3 popolnih podaj zapored, ZDA pa metodično igrajo, ZDA pa vodijo s 6-0, Michele Rouqe. PAT nepopoln. Mehika začne z dvema nizoma QB, Diana Flores je vrgla Silvii Contreras, 2. in 16. 3. dol. Flores se je odvrnil in našel Sandro Barriors za prvo spust. Skoraj prestreženo. 2. nižje, Mehika. Lažna predaja, Pamela Reyes z zgrabi. 4. in gol za Mehiko. IN odličen ulov Carranze. 2 točki Pat na dolgem pilonu, ki ga je ujela Silvia Contreras. 8-6 Mehika. ZDA začnejo z nepopolno podajo. 2. in 20. 3. in 6, ulov pa je opravila Kassandra Bilss. 1. navzdol in enajstmetrovka. Nedovoljena kontaktna obramba, 1. navzdol in gol s 5. Clear Touchdown, Sheneika Adger Comice, stranska zanka proti Overstreetu, dobro. 13-8 ZDA. Mehiška žoga, prečkanje poti, ulov opravi Contreras, 2. navzdol in 14. Leva stran ulov Jennifer silva, in 1. navzdol po Mehiki. In prva vreča. 2. navzdol in zelo dolgo Mehika kliče igro, dva QB, Flores ujame in poskrbi, da ljudje zgrešijo zastave, 3. in 16. Contreras, lovi 4. in gol. in TOuchdown, Pamela Reyes. 14-13 Mehika. Pat se je odvrnil. 2. navzdol in 13 ZDA. Bills ga je ujel in se približal srednji črti. Zelo dober met Krouch by Comice ni mogel obdržati. 4. in 5. Mehiška obramba drži, prva velika postaja mehiške obrambe. Ogromna igra, Mehika kratka pridobitev, zastave povsod. Nezakonit stik, prekršek, izguba puha, sekunda navzdol. 4. in 1, odlična zadaj ulova Carranze. 2-minutno opozorilo, brez konverzije, druga vreča igre. Ena igra Krouch to Overstreet, touchdown! Postavitev skupine na PAT, Contreras Silvia pa je naredil INT. 19-14 ZDA. Carranza z ulovom in svojim tretjim navzdol in sredino, Contreras je uspel uloviti prvi navzdol. 1. in gol, od 21. Zamik igre, izguba poraza. 2. manj in 26 minut do konca. In potapljaški ulov Carranze. Globoka podaja, Contreras WIDE OPEN, 20-19 Mehika vodi, 1 PAT. Lepo gibanje žoge, Carranza z ulovom. 6 jardov dobička, 2. in 14, ZDA, z 20-imi, Comice z ulovom za prvo navzdol. Za igro je bilo porabljenega veliko časa, ZDA so uporabile zadnji timeout. 7s ostane. 3. navzdol, ustavljena uro, 4s, zadnja igra, ZDA. SLABO. Premor ob polčasu, vodilna je mehiška ekipa.

2. polčas se je začel z napadom v Mehiki, ameriški hiter pa je naredil še en udarec. Pozitiven zgrabi in obvladljiv 4. in gol. Vreča je narejena, obramba ZDA se je ustavila, Mehika pa ima le dve točki prednosti. 1. in gol v ZDA, pri čemer je Krouch premikal žogo, zastavo je potegnila črta 3 jardov. Kakšen ulov Comicea v končni coni. 25-21 ZDA. Mehika je zavrnila pretvorbo PAT. Mehika premakne žogo z 2 hitrima podajama proti Contrerasu, kar je rezultat 3 in 9. Dober ulov pri 22, mi pa imamo 4. in 3. Silva je odločilno ujel prvi pad, 1. in 24, in cilj. Dolga podaja, nepopolna, 9 minut do konca tekme, 4. in gol, 17 jardov. Nedovoljena podaja naprej, 7 minut do konca, ZDA vodijo za štiri in z žogo. Kratek dobiček s 4 jardi, 2. navzdol in 16, še ena kratka podaja, 3. in 10. IN vreča mehiške obrambe, rezultat za 4. in 16 do sredine, 5 minut, Mehika zaostaja 4 točke. Arianna Lora z velikim ustavitvijo z izbijanjem žoge. Mehika z žogo, kratka podaja, pridobitev treh. Flores je pokazala moč roke, a je prevrnila sprejemnik. Carranza z ulovom, štiri manj za Mehiko za sredino. In zamuda v igri za Mehiko, kakšna draga kazen in obramba ZDA se ustavijo, z vodstvom in žogo. 2-minutno opozorilo. In Rebeca Landa je naredila ogromno vrečo, s čimer je Krouch potisnila na 3. in 17. ura pa je tekla. Globoka žoga Overstreetu in ključen ulov, prvi navzdol ustavi uro, ZDA pa imajo prvo in gol z 12 jardov. Zaženi igraj in Mehika pokliče prekinitev. 2. in gol s črte 10 jardov. Krouch za Comice, TD. ZDA so višje za 10 točk in še 1 minuta. Reprezentanca ZDA pripravlja zlato medaljo. Pretvorba 1 točke ni dobra, Contreras je ponovno prestregel žogo. Mehika ni mogla zdržati. In igra z žogo gre v ZDA. Zelo lepa igra.

Najboljši igralec ZDA: Jo Overstreet
Najboljša igralka Mehike: Silvia Contreras

IGRA ZLATO MEDALJO M

Začelo je rahlo deževati, kar pomeni, da je najboljše vreme za nogomet. ZDA so začele z žogo v napadu, hitro pa so se premaknile na črto 11 jardov ter 3. in gol. Mapp, Douchette, Bunting, Meek, Holiday je bila začetna postava. Enostaven rezultat z Gregom Meekom in ZDA zadenejo prve. 7-0 ZDA. Mehika je potrebovala le dva meta, da je prišla do srednje črte. Perez, Villalobos, Olivera, Balderramos, Ortega so hitro našli pot do končne cone in s pretvorbo 2 točki izenačili igro, vsak na osem. Holiday je vrgel globoko žogo proti Mappu, David Ramirez pa se je odlično ustavil, a so sodniki poklicali PI v obrambo, kar je ZDA avtomatično prepustilo. In še ena kazen se zgodi obrambi Mehike z ofsajdom, tako da ZDA korakajo v končno cono z 20 jardov. Lep met za Douchette, vendar je bil izven meja. Navijači so izžvižgali sodnikov klic proti PI na Guillermu Jordanu in še en prvi poraz za ZDA. Hitra podaja proti Mappu, 2. zaostanek in gol, Holiday je varoval zastavo, ki ni bila poklicana in rezultat je bil TD. Čudovit ulov za 2 točki Michala Dunna z ulovom na prste. 16-8, ZDA. Said Salazar je mehiško ekipo pripeljal na prvo mesto navzdol in v sredino. Tretji manj in eden za rezultat Jorge Olivera. Diego Perez je poskrbel za konverzijo za dve točki, Solomon Frankie Jr pa je žogo odbil. Čista igra na globoko žogo, Mapp je ujel žogo pri drugem padcu, Holiday je bil v streli za 3. in kratko in našel je Terrencea Buntinga za Touchdown. PAT 1 je dober prek Brucea Mappa, rezultat pa je 23 proti 14, Mehika ima žogo. Odličen met Pereza proti Villalobosu, ki je tekel vse do osmih jardov. Še ena lepa podaja Pereza proti Saidu Salazarju ob ulovu, s pretvorbo dveh točk Mehiška ekipa zaostaja le za točko. 23-22. Vreme je začelo deževati, a to ni preprečilo Erica Holidaya, da je našel številne sprejemnike. Potapljanje ob Doucette je povzročilo izgubo puha, kar jih je pripeljalo do 4. mesta in ulov je bil nepopoln. Mehika je ustavila napad ZDA (verjetno prvič na turnirju). S povezavo Perez-Villalobos je Mehika prišla skozi sredino, Mehika pa je zahtevala time-out, ko je ostalo 40 sekund. 2. navzdol in 12, Jorge Olivera pa je ujel žogo na črti enega jarda. Said Salazar je Mehiki povedel z 28:23. Holiday in družba sta imela možnost zadeti, a obramba Mehike je bila na mestu. Malček šoka Mehičanov bo pokazal, ali lahko ZDA dvignejo tempo in domov prinesejo zlato medaljo.

Mehika je začela s prekrškom in žogo premaknila po sredini igrišča. 2. nižje je našel Villalobos in ti so ZGODILI. Ortega je ujel žogo in fotograf za 34-23. Olivera je ujela žogo za PAT in Mehika vodi s 35-23. Dvojni QB v ekipi ZDA jih je hitro pripeljal do prvega padca in zadetka. 6600 ljudi, ki jih je gledalo v živo, je lahko videlo, kako lahko ameriška ekipa udari takoj in kako hitro zapolni vrzel s podajo Dunna z lopato. In Bruce Mapp Jr, je dosegel PAT1 in Mehika vodi s 35-30. Dvojna podaja Mehike ni prinesla rezultata, ki so ga pričakovali, in so začeli s 3. navzdol in dolgo do sredine. Villalobos je zagotovil prvi poraz in Mehika se je približala končnemu območju. Ricardo Sainz je mehiško ekipo pripeljal na črto 7 jardov. Ameriška obramba je naredila napako za 5 metrov. Olivera je dosegla TD, na PAT pa je bil PI na obrambi ZDA, velika priložnost za Mehiko, ki je niso spremenili. 11 točk prednosti za Mehiko 41-30. Ena igra, pohitite v ZDA, velika pridobitev Mappa. S formacijo grozda in podajo z lopato ter z 1 točko pretvorbe Buntinga je rezultat 41-37 za Mehiko. Mehika je začela molzti uro, 6 minut do konca tekme. Tretja nižja in sredina za Mehiko je bila ključnega pomena, sodniki pa so označili za motenje ofenzivne podaje. 4. in zelo dolga ni bila spremenjena. Diego Perez je naredil svojo prvo napako in vrgel INT Solomonu Frankieju Jr. In začelo se je 2-minutno opozorilo. ZDA so imele 2. navzdol in sredino, z enim timeoutom. Bruce Mapp je žogo ujel 1 jardo do sredine. Ura se ustavi na črti 22 jardov, 1:19 minuta, 1. minus in gol za ZDA. Mehika je vpisala prvi time out, 1 minuto do konca tekme. Vsaki ekipi je ostal en time out. Michael Dunn je dosegel še en TD in ZDA so ponovno pridobile vodstvo. ZDA so vodile s 44-41 in so prinesle pritisk na Mehiko. Villalobos je ujel žogo in šel izven igrišča. V naslednji igri je reprezentanca ZDA vzpostavila Ilegalen stik. Samodejno najprej padlo in Mehika je zamudila dve priložnosti. Hiter met, prvi in ​​gol. Toda Mehika ga ni mogla pripeljati domov. 9000 ljudi, ki gledajo preko toka, je videlo zmago iz ZDA.

Najboljši igralec ZDA: Bruce Mapp Jr.
Najboljši igralec Mehika: Guillermo Villalobos

Loader