Cookie Consent by TermsFeed
Frogsi SFFL dan pričeli z zmago proti Tigers črnim

Frogsi SFFL dan pričeli z zmago proti Tigers črnim

Prvo tekmo četrtega kroga Slovenske Flag Football Lige smo odigrali proti mladim Tigersom črni. MVP prvega kroga, #9 Darko Mićić, je svoje delo opravil več kot odlično, saj je razigraval svoje soigralce in pokazal, da iz turnirja v turnir igra bolj odraslo in sprejema dobre odločitve. Obramba Tigers črnih mu več kot očitno leži, saj je tudi tokrat podal za kar sedem touchdown-ov in 3 PA1 konverzije.
Alen Radic se počasi vrača v rotacijo: na prejšnji tekmi je dosegel touchdown, tokrat pa je vpisal PA1. #10 Aleks Bordon s svojimi predstavami dokazuje, da bo pomemben člen napada v naslednjih sezonah. S svojimi hitrimi nogami in prefinjenim route runningom je doprinesel dva touchdown-a ter konverzijo za ekstra točko. Kapetan napada, #23 Žan Ocvirk, je igral na obeh straneh žoge, v napadu je zapisal touchdown in ekstra točko, v obrambi pa prestreženo podajo in dve izpuljeni zastavici.
Odličen dan je imel center Lucijan Semprimožnik, ki je na svoj konto vpisal kar štiri ujete touchdown-e in s tem napovedal, da si želi potegovati za naziv najboljšega centra lige. #4 Dejan Godec je vpisal sedem izpuljenih zastavic in se počasi premika po lestvici najboljših flag pullerjev lige, RJ Williamson pa je zbral dve izpuljeni zastavici in prestreženo podajo in še enkrat več dokazal, da je en izmed najboljših igralcev v SFFL.
#25 Žiga Strgar je rutinsko opravil svoje delo in na svoj konto izpuljenih zastavic dodal še šest novih. Dobro tekmo je imel tudi blitzer Žan Luka Cegnar, ki je sicer lovil svoj drugi sack v sezoni, je pa na tej tekmi vpisal dve spuljeni zastavici. Kapetan obrambe, Aljoša Kous, je v statistiko vpisal malo manj kot običajno, in sicer dve izpuljeni zastavici.
Na tekmi sta igrala še lovilec #20 Klemen Repnik in blitzer #32 Blaž Hrušovar, ki pa v svojo statistiko nista vpisala točk, sta pa vseeno imela pomembno vlogo pri zmagi.
“Pričakovali smo težko in napeto tekmo, sploh glede na to, da so med tednom Tigersi premagali Novo Mesto Knights. V tekmo smo šli motivirani in osredotočeni, da obdržimo 2. mesto na lestvici. Z nekaj dobrimi napadi in trdo obrambo smo tekmo peljali v svojo smer. Po mojem mnenju smo nadzorovali potek tekme in jo rutinirano pripeljali do nove zmage,” je dodal trener Ljubljana Frogs Aleš Makuc.
Loader