Cookie Consent by TermsFeed
Wild Hogs proti Ljubljana Frogs prekratki v derbiju dveh rivalov v SFFL

Wild Hogs proti Ljubljana Frogs prekratki v derbiju dveh rivalov v SFFL

Sponzor: Ramda
V drugi tekmi četrtega kroga Slovenske Flag Football Lige smo odigrali svoj četrti derbi v zadnjih dveh letih od obstoja naše ekipe. Če je prva tekma proti Lazar Wild Hogs bila prava “srhljivka” do zadnje sekunde (34:33), je bila druga tekma rezultatsko sprehod do zmage.
Podajalec Darko Mićić je podal za 6 touchdown-ov, enega tudi pritekel, dosegel pa je tudi 2 PA1 in kar 3 PA2. Na eni izmed PA konverzij je doživel tudi prvi in edini sack v tekmi in na turnirju in s tem napovedal boj za svoj drugi MVP naslov kroga v letošnji sezoni SFFL.
#10 Aleks Bordon je imel ujet touchdown in PA konverzijo za dve točki, Klemen Repnik je imel v prejšnji tekmi ključno PA konverzijo za zmago, tokrat pa je dosegel touchdown, kapetan napada Žan Ocvirk pa je zbral touchdown in dve konverziji za dve točki. Vsak igralec flag footballa ima ekipo, proti kateri najbolje igra, in Lucijan Semprimožnik ima to ekipo v Wild Hogsih. Tokrat je dosegel tri touchdown-e in dve konverziji za eno točko, v celotnem turnirju v dveh tekmah pa je nabral zavidljivih sedem touchdown-ov in bo najverjetneje zopet osvojil nagrado center of the week.
Na obrambnem delu igrišča je Dejan Godec nabral pet zastavic, #15 RJ Williamson pa je na svoj konto zapisal že svoj tretji defenzivni touchdown in svojo deveto prestreženo podajo. V tej tekmi je imel tudi štiri izpuljene zastavice. Žiga Strgar je svoje delo opravil rutinirano ter na svoj konto vpisal štiri tackle, s katerimi se je še približal naslovu najboljšega flag pullerja lige, imel pa je tudi svojo prvo prestreženo podajo v sezoni.
Žan Luka Cegnar kaže čedalje boljše predstave iz turnirja v turnir, s svojo višino in dolgimi rokami pa je motil nasprotnikove trick akcije in ob tem vpisal tudi dve spuljeni zastavici. Aljoša Kous je imel dober dan, šestim zastavicam je dodal še prestreženo podajo. Blaž Hrušovar, stroj za sack-e, je vpisal dva sack-a in s tem izboljšal svoj rekord iz prejšnje sezone na osem sack-ov, kar je odlično izhodišče za naslednjo sezono.
“Tekma s Kočevci je vedno »derbi«, saj je veliko naših igralcev prej igralo za njih. Za razliko od prve tekme sezone, ki je bila napeta do zadnjih sekund, je bila ta tekma bolj enostranska. Morda se je Kočevju poznala utrujenost ali pa je kakšen drug dejavnik igral vlogo, vendar se je tekma kmalu obrnila v našo korist. Na tekmi je naš podajalec spet pokazal svojo »rast«, s pametnimi odločitvami in dobrimi klici akcij. Veseli me, da smo zadržali konstantnost in da ni bilo nihanj v sami igri,” je zaključil trener Aleš Makuc.
Loader