Cookie Consent by TermsFeed
Frogsi premagali volkove iz Ukrajine

Frogsi premagali volkove iz Ukrajine

Šesto tekmo Erreà bowla smo odigrali proti Ukrajincem iz Вінницькі Вовки: Ukrajinci so se podali na dolgo 37h pot iz Vinntyse v Ljubljano, kjer so naleteli na nemalo ovir. Vsekakor so se fantje odrezali po svojih najboljših močeh, na koncu pa so za 7. mesto tudi premagali Basel Spartans z Yevhen Khomyn izkušenim igralcem flag footballa na čelu.
V to tekmo smo vstopili sproščeno saj smo vedeli, da nam je finale ušlo iz rok. #9 Darko Mićić je podal za 4 TDje, če pa ni šlo v prejšnji tekmi glede ekstra točk, pa je tokrat imel 3 PA1 in 1 PA2. Pritekel pa je tudi nekaj pomembnih yardov. V napadu je blestel kapetan napada #23 Žan Ocvirk, ki je ujel 2 TD-ja in 1 PA1, imel pa tudi nekaj lepih tekov. #20 Klemen Repnik je dosegel 1 TD in #24 Lucijan Semprimoznik tudi enega. #10 Aleks Bordon je vpisal 1 PA1, #88 Matic Gercar pa PA1 in PA2.
Obramba je delovala zelo trdno in kompaktno saj v prvem počlasu niso pustili volkom, da bi prečkali sredino. Tako smo ob polčasu vodili z rezultatom 18:0. #3 Bor Lenarčič je imel 2 tackla, 2 pass deflections in pick6, ki je bil njegov drugi pick6 na turnirju. #4 Dejan Godec se je izkazal s kar 9 tackli in enim pass deflectionom (rekord največ tacklov v eni tekmi še vedno drži #25 Žiga Strgar - 10), omenjeni #25 Žiga Strgar je imel v tej tekmio zgolj 2 tackla. #31 Aljoša Kous pa jih je zabeležil 3. Svoje delo sta tudi dobro opravila #28 Žan Luka Cegnar in #32 Blaž Hrušovar, ki sta kot blitzerja izsilila nekaj napak QBjev. V zadnjih trenutkih je obramba malo popustila in končni rezultat tekme se je končal z 35:6 v prid Ljubljana Frogsov.

Več informacij o tekmi lahko izveste tukaj.
Loader