Cookie Consent by TermsFeed
Zmaga Frogsov proti Milano Heroes

Zmaga Frogsov proti Milano Heroes

Zadnjo tekmo v prvem dnevu Errea bowla smo odigrali proti mladi italjanski ekipi Milano Heroes. Napad, ki ga vodi Godly Longrio je bil poln različnih trik playov kateri so povzročali naši obrambi marsikatero preglavico. Z napadom so pričeli gosti in hitro povedli, ter držali vodstvo vse do polčasa, ko je bil rezultat 20:12 v prid italjanov. V drugem polčasu je sledil preobrat na krilih obrambe. Napad je deloval suvereno, obramba pa je zaključila svoje delo v zadnjem drive-u, ko so zaustavili napad herojev. #9 Darko Mićić je v tej tekmi podal 6 TDjev in 2 PA2 od tega kar 4 TDje #10 Aleksu Bordonu. Po 1 ujeti TD sta imela #20 Klemen Repnik in #88 Matic Gercar (oba pa sta tudi ujela po 1 PA2). #24 Luc Semprimoznik sicer ni zapisal nobenega statističnega podatka je pa ujel nekaj ključnih žog, ki so naš napad pripeljali bližje do končne cone. Pravtako je #23 Žan Ocvirk nekajkrat odtekel in prigaral pomembno jardažo.

V obrambi je blestel #32 Blaž Hrušovar saj je ustvarjal pritisk na podajalce herojev. #3 Bor Lenarcic je zapisal po 1 tackle, interception in pass deflection. #4 Dejan Godec in #25 Ziga Strgar sta nanizala vsak po 6 tacklov, 4 tackle pa je dodal #31 Aljosa Kous.

Iz rezultata 20:12 smo prišli na 26:32, ko so milančani izenačili na 32:32, povedli z ekstra točko na 33:32, v našem zadnjem napadu pa je napad prvo dosegel TD za 33:38 in se nato uspešna konverzija PA2 za končnih 33:40.
Loader