Cookie Consent by TermsFeed
Frogsi s prvo zmago v sezoni SFFL

Frogsi s prvo zmago v sezoni SFFL

Powered by: Ramda
Prvo tekmo smo odigrali proti Ajdovščina Gladiators. Lansko leto smo vpisali svojo prvo zmago v zgodovini našega kluba ravno proti njim, letos pa so nam zvezde bile zopet naklonjene saj smo proti "sinovom burje" zapisali svojo 15 zmago! Lanskih 8 zmag v SFFL, 6 zmag na Errea Bowlu in zmaga v prvi tekmi ponovljenega kroga Slovenska Flag Football Liga.
Pred tekmo je Merlin 🐸 napovedal, da bo potrebno paziti na #1 Gladiatorjev Matjaž Šuštaršič, ki je ujel žogo na svojih 5 yardov in odpeljal žogo vse do naše končne cone (v tekmi je imel tudi 3 flag pulle). Tekma je bila zanimiva na obeh straneh saj smo videli zelo veliko flag pullov. Največ jih je vpisal naš #25 Žiga Strgar s kar 11 tackli v tekmi, kar je tudi absolutni rekord Frogsov na eni tekmi. Na drugi strani je največ tacklov imel #5 Rok Silič, ki jih je zapisal 8. 6 tacklov je zapisal #3 Bor Lenarčič, #4 Dejan Godec je zapisal 2. #32 Blaž Hrušovar je imel sack.
Merlin je napovedal, da bo v obrambi na naši strani potrebno paziti na kapetana obrambe #31 Aljoša Kous, ki ima vedno dobre dneve in predstave proti Ajdovščini. V svojo statistiko je zapisal 2 prestreženi podaji in 2 tackla, kar pomeni, da je statistično "premagal" svojega soigralca Strgarja zgolj za eno točko.
V našem napadu je Merlin omenil, da je potrebno spremljati kapetana napada #23 Žana Ocvirka, ki je zapisal 1 prejeti TD in 1 PA1. Dosegel je tudi rush TD, ki pa so ga sodniki razveljavi, saj je stopil v avt. Dobro tekmo je imel podajalec #9 Darko Mićić, ki je podal za 6TDjev, in 4 PA1. 2 TDja in 1 PA1 je dosegel center #24 Lucijan Semprimoznik, #20 Klemen Repnik je dosegel 1TD in 1PA1, #15 Rj Williamson je dosegel TD, rookie #10 Aleks Bordon pa je vpisal v svoj konto PA1 (imel je tudi možnost TDja, ki pa so ga sodniki razveljavili saj naj bi bil v avtu).
Pri Gladiatorsih je TD vpisal #9 Blaž Tončič. #13 Tadej Grahovac je vpisal PA1 in 4 tackle, #10 Luka Pergar je imel 2 tackle-a, Nik Miladić pa je podal za 2 TD , 1PA1 in vpisal 2 tackle-a. Na tekmo je vstopilo zgolj 6 igralcev, tekmo pa so končali s 4imi igralci. Ljubezen do igre je prevelika, definitivno pa so pokazali srce in žilavost na igrišču za kar se jim lahko samo priklonimo!

Loader