Cookie Consent by TermsFeed
Frogsi z zmago zaključili Errea Bowl

Frogsi z zmago zaključili Errea Bowl

Zadnjo tekmo Errea bowla smo odigrali proti Vienna Sentinels. Vienna se vsako leto bori za uvrstitev v FLA1 divizijo v Avstriji, vedno pa jim zmanjka kanček sreče. Sentinelsi so dokaj neugoden nasprotnik z visokim QBjem, ki ima precizne podaje. V napadu so imeli tudi igralca, ki se je na koncu turnirja uvrstil v top 5 offense. Naša tekma pa je bila napeta do zadnjih minut, ko sta tudi obe strani pričeli popuščat zaradi utrujenosti.
Dunajčani so dobro pričeli s tekmo, saj so že v prvem drive-u povedli z rezultatom 7-0. Naš napad je vrgel žogico nasprotniku in zmanjšal rezultat na 7-7. Polčas pa se je končal z rezultatom 14:13 v korist avstrijcev.
Zopet je imel dobro tekmo naš podajalec #9 Darko Mićić, ki je v tej tekmi podal za 5 TDjev, vrgel pa je tudi eno prestrežno podajo. Malo slabši izkupiček je zopet bil na strani ekstra točk, saj smo zadeli le 3 poiskuse 2PA1 in 1 PA2. Po 2 TDja sta dosegla #10 Aleks Bordon in #23 Klemen Repnik, enega pa je v svojo statistiko dodal #23 Žan Ocvirk, ki je zapisal tudi PA2. #88 Matic Gercar, ki je dosegel 2 PA1.
Obramba je delovala dobro, predvsem sta se odrezala oba naša blitzerja. #32 Blaž Hrušovar je imel sack, #28 Žan Luka Cegnar pa je na rezultatu 27:21 (v korist nas) pri posesti žoge v rokah dunajčanov, na četrtem poskusu za sredino, naredil pomemben pass deflection, ko je nasprotni podajalec podajal svojemu centru in onemogočil nasprotnikom, da bi v tej tekmi povedli in prizadejali nam še tretji poraz na turnirju. #3 Bor Lenarčič je imel 4 tackle, #4 Dejan Godec le enega, #25 Žiga Strgar jih je imel 5, #31 Aljoša Kous pa 2.
Napad je zaključil tekmo s še enim TDjem, ki nas je pripeljal do vodstva in zmage z rezultatom 34:21. Več o tekmi lahko zasledite tukaj.
Loader