Cookie Consent by TermsFeed
Zadnja tekma drugega turnirja SFFL proti Tigers Oranžni

Zadnja tekma drugega turnirja SFFL proti Tigers Oranžni

Sponzor: Ramda

Zadnjo tekmo drugega kroga Slovenske Flag Football Lige bomo odigrali proti Tigers Oranžni. Tigersi so vedno neugoden nasprotnik za vsako ekipo, s katero se pomerijo. Podajalec Jernej Pavlič prinaša znanje in izkušnje, ki so mu lani pomagale do neverjetnih 99 touchdown-ov, Pajer, Pavlič in Fučko pa so bili v lanski sezoni njegove glavne tarče. Tigersi Oranžni so imeli težak razpored na prvem turnirju, kjer so bili brez ključnih igralcev v napadu, na drugem turnirju, ki bo potekal v Planici, pa bodo na razporedu imeli Tigers Črne in Ajdovščina Gladiators, ki sta trenutno še brez zmage. Vmes imajo dve tekmi počitka, kjer bodo sveži pričakali nas in nam poskušali prizadejati poraz številka dve v medsebojnih srečanjih.
Pavlič je na prvem turnirju podal za 11 touchdown-ov, od tega je 4 ujel Aljaž Juhart, po 2 so ujeli Hrovat, Žargi in Kotnik, 1 touchdown pa je ujel Babnik. V obrambi je blestel reprezentant Luka Kotnik, ki je prestregel 4 žoge, od tega je eno žogo vrnil v končno cono nasprotnikov in tako zopet napovedal boj za primat v prestreženih žogah v SFFL. Tako sta Pavlič in Kotnik tista igralca Domžal, katera bo Merlin budno spremljal.
Na naši strani se pričakuje veliko od Klemna Repnika, saj s svojo hitrostjo lahko povzroči nemalo preglavic obrambi Domžal. Naveza Mićić - Repnik je dobro delovala proti conski obrambi udeležencev Errea bowla, tako da bomo videli, kaj pripravljata na tekmi proti Tigers Oranžni. Repnik je na prvem turnirju zabeležil 2 touchdowna in dva point afterja. V obrambi je vedno imel dobre tekme Žiga Strgar, ki je s 16 tackli eden izmed glavnih kandidatov za najboljšega flag pullerja. Na “prvi” liniji bo prežal na centra in slota Tigersov ter s pomočjo blitzerjev poskušal eliminirati napad Domžalčanov.
Obeta se zanimiv turnir z veliko dobrih tekem ter krasno lokacijo v Planici!
Spremljate nas.
Loader