Cookie Consent by TermsFeed
Ljubljana Frogs v novo sezono z novimi dresi

Ljubljana Frogs v novo sezono z novimi dresi

V letošnjo sezono se odpravljamo z novimi, personaliziranimi dresi, za katere so poskrbeli v
Sportajmo
in
Erreà Sport
. Dresi bodo brez rokavov, narejeni pa bodo iz T-energy materiala, ki je vodoodporen, nase ne veže mikrobov in je namenjen vsem vremenskim pogojem. Kljub močnim nalivom bodo naši igralci tako ostali suhi. Drese je sicer oblikoval naš grafični oblikovalec Aljaž Kočevar, ki za drese pravi, da so mu predstavljali nemalo ovir saj je želel razporejati z vsemi podatki, še vedno pa si je želel minimalističnega dizajna.
"Nove drese za Ljubljana Frogs sem oblikoval z namenom, da Sloveniji, Evropi in svetu pokažemo, da je tudi z omejenimi sredstvi, ki jih dobi amaterski klub, možno doseči najvišjo raven profesionalnosti, za kar si prizadeva celoten klub Ljubljana Frogs. V letu 2020 smo preživeli ognjeni krst ali "rookie" sezono v SFFL in v novo sezono bomo vstopili v novem izgledu, ki odraža zrelost, trud in predanost, hkrati pa predstavlja belo Ljubljano, zeleno prestolnico, modro Ljubljanico in kanček smrtonosnosti v črnem. Oblikovanje dresa je definitivno velika odgovornost, saj je to rešitev, ki se bo držala vsaj nekaj let, ob enem pa prvovrsten izziv. Kako skomunicirati vse atribute, ki naredijo klub edinstven, skozi majico in hlačke, brez rabe besed, ampak samo z barvami in oblikami, je definitivno največji izziv s katerim sem se do sedaj soočil, obenem pa menim, da sem ga dobro rešil,” je povedal Aljaž Kočevar.
Zgodba, ki se skriva za dresom je povsem enostavna in predstavlja naš klub in Ljubljano. Primarna barva je bela, ki krasi impresivno
Mestna občina Ljubljana
. Zelena predstavlja zeleno prestolnico Evrope, ki je ustrelila Ljubljano v vrh vseh prestolnic. Zgornja modra črta ponazarja nebo nad Ljubljanskim gradom. Ker žabe visoko skačemo z našim projektom, bomo preskočili tudi to oviro. Naše društvo in igralci nimajo meja. Zelena je tudi barva predanosti naravi in sožitju, skratka barva izpostavlja našo naravno dušo. Spodnji del dresa krasi podobo Ljubljanskega gradu, ki je naš #stronghold. Podoba Merlina je izrisana na obeh straneh hlačk kar ponazarja da Merlin vidi vse kar se dogaja pred in za njim. Spodnja modra črta ponazarja Ljubljanico, ki teče pod gradom. Modra je tudi barva vode, ki jo žabe potrebujemo za svoje življenje. Modra barva ponazarja tudi skriti turistični kotiček Ljubljane, Koseški bajer iz kod izvira #defendthepond.
Igralci bodo nosili svoj priimek na hrtbu na sprednjem delu pa številko in ime našega kluba.
EnaA.com
,
Vinska klet Frelih
,
Pivovarna Loo-blah-nah
in
Green Studio
so sponzorji, ki bodo krasili sprednji del dresa, Športajmo,
Ramda
, Računovodstvo Skok,
SOXPro
in
Fizian.si
pa so sponzorji, ki bodo krasili zadnji del dresa.
“Vesel sem da lahko predstavim nove drese Ljubljana Frogsov za novo sezono 2020/21. Dresi so pripravljeni iz posebnih materialov (https://www.errea.com/ti-energy), ki omogočajo popolno vodopornost nasim igralcem. Design je pripravil nas Aljaz, barve pa poosebljajo vrline za katerimi stojimo. Bela barva pelmnitosti in poštenosti, kot naša igra na igrišču. Zelena, barva energije in narave, kot energijo ki jo sproščajo naši igralci v sožitju z naravo. Modra barva modrosti in stabilnosti, kot drža, ki jo imajo naši igralci na igrišču. Namen dresa pa je prikazati tudi lepoto Ljubljana tujcem, ki jih vabimo
Visit Ljubljana
, da doživijo Ljubljano kot jo doživljamo sami. Mogoče v bodoče tudi sodelujemo z
Feel Slovenia
in
Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo
, da skupaj promoviramo razvoj športnega turizma v Ljubljani,” zaključuje predsednik Ljubljana Frogs Ivan Mikulus.
Loader