Cookie Consent by TermsFeed
Rotoks in Ljubljana Frogs bosta združila moči pri urejanju športne infrastrukture

Rotoks in Ljubljana Frogs bosta združila moči pri urejanju športne infrastrukture

 

ROTOKS SLOVENIJA je podjetje, ki se ukvarja s  celovito oskrbo strank na področju prodaje in servisiranja vozil, strojev in opreme. Ekipa zaposlenih z univerzitetno stopnjo izobrazbe usmerja vse aktivnosti podjetja v zagotovitev ponudbe najkvalitetnejših izdelkov in storitev. Med glavnimi produkti so električna vozila, motociklizem, invalidska oprema in vozila, čistilni stroji, stroji za dom, vrt in obrtništvo ter vse dejavnosti, ki so povezane z uporabo teh produktov.

 

Na domačem trgu si želijo okrepiti sedanji položaj med ponudniki kvalitetnih izdelkov in storitev ter s pomočjo strokovnega kadra postati najbolj zanesljiv dobavitelj in izvajalec. Z aktivnim sodelovanjem na področju e-mobilnosti, stremijo v prihodnost, ki bo z uporabo naših kvalitetnih e-vozil, strojev in opreme, okolju prijazna in bo zagotavljala brezogljični odtis ter zmanjšala količino odpadkov z uporabo kvalitetnih produktov s podaljšano življensko dobo.

 

Njihova osnovna naloga je izpolnjevati vsa pričakovanja in zahteve strank, dosegati njihovo zadovoljstvo in ohranjati dolgoročno partnerstvo. Stranke pri nas dobijo celovito ponudbo, od svetovanja pred nakupom do popolne oskrbe po nakupu. S stalno pripravljenostjo so vam na voljo 24/7 in vam zagotavljajo, DA VAM BO ORODJE V PONOS, POSKRBI ROTOKS.

 

Za uresničitev zastavljene vizije podjetja je bistven nadaljnji uspešen razvoj podjetja. Cilj je vzdrževati kakovost ponujenih izdelkov in opravljenih storitev na najvišji ravni ter jih stalno izboljševati, pridobiti kakovostna priporočila ter biti prepoznaven tako doma kot v tujini ter dolgoročno in uspešno sodelovati s poslovnimi partnerji. Še naprej si bojo prizadevali prepoznavatipotrebe strank kakršne smo v Ljubljana Frogs. 

 

Za potrebe urejanja našega igrišča, ki si ga delimo z ND Črnuče smo eno leto iskali primerno kosilnico Allett Mowers, UK proizvajalca. Vretenasta kosilnica je nujno potrebna za urejanje naše infrastrukture, upamo pa tudi, da z  urejenostjo naše infrastrukture bodo tudi boljši rezultati. Vpišite kodo FROG5 za 5% popust na izdelke v redni ponudbi in redni ceni.  

 

V enem trenutku si želimo postaviti prvosamozadostno igrišče v Sloveniji kjer bi kosili tudi eksplicitno s električnimi kosilnicami proizvajalca Allett. 


 

Loader