Cookie Consent by TermsFeed
Drugi derbi pripada Frogsom v SFFL ligi

Drugi derbi pripada Frogsom v SFFL ligi

Sponzor: Ramda
Drugi letošnji lokalni derbi se je tudi tokrat končal v našo korist. Proti Ljubljana Killer bees smo v Slovenski Flag Football Ligi iztržili novo zmago in se tako v medsebojnih srečanjih izenačili po številu zmag na 2:2.
Dobro tekmo je odigral naš podajalec Darko Mićić, ki je podal za tri touchdown-e, tri PA konverzije za eno točko, ter dve PA konverziji za dve točki. Odlično tekmo je odigral kapetan napada #23 Žan Ocvirk, ki je v tekmi ujel vse tri touchdown-e, eno konverzijo za dve točki, obenem pa pritekel svoj prvi touchdown v sezoni. #10 Aleks Bordon je imel dve konverziji za eno točko, #24 Lucijan Semprimožnik konverzijo za dve točki, #88 Matic Gerčar pa je ujel konverzijo za eno točko.
Obramba je delovala kompaktno in suvereno, pa čeprav so dobili en touchdown več kot na prejšnji tekmi. Blestel je #15 RJ Williamson, ki je dosegel tri tackle in dve prestreženi podaji, od tega eno, ki jo je vrnil v končno cono nasprotnika, t. i. pick6. Na notranji strani je blestel Žiga Strgar z desetimi izpuljenimi zastavicami, #4 Dejan Godec je imel tri tackle in prestreženo podajo. Kapetan obrambe #31 Aljoša Kous je izpulil sedem zastavic, levji delež pa je opravil z dvema izbitima žogama na svoji liniji končne cone, s katerima je preprečil dosežen zadetek nasprotnika. Odlično tekmo je imel blitzer #32 Blaž Hrušovar, ki je dosegel kar dva sacka ter napovedal boj za izpuljeno zastavico še preostalima podajalcema, ki sta svojo zastavico (za zdaj) branila pred hitrim branilcem.
Loader