Cookie Consent by TermsFeed
SH TRADE PONOSNI SPONZOR ENAA LJUBLJANA FROGS

SH TRADE PONOSNI SPONZOR ENAA LJUBLJANA FROGS

Vsi imamo radi nadimke in zgodbe, ki izhajajo iz njih. Tako sta se srečala in spoznala Merlin in SH trade. Kot strela z jasnega iz Ljubljanskega hriba sta Merlin in SH trade skočila v partnerstvo. 


Kot Ljubljana Frogs kot SH trade ne želimo izstopati le po imenu ampak v celotnem prodajnem procesu. Mi v prodajanju sponzorjem kvalitetno povezovanje njihove blagovne znamke z nami, SH trade pa v prodajanju kvalitetni prodaji uvoženih rabljenih avtomobilov malo višjega cenovnega ranga.


Če smo igralci Ljubljana Frogs včasih poškodovani pa to ne moremo reči za avtomobile, ki jih SH trade uvažajo iz celega sveta. Tako kot je naša kvaliteta igralcev preverjena, tako so preverjeni tudi uvoženi avtomobili SH trade-a. 


V nekem trenutku si želimo, da bi igralci Ljubljana Frogs flag football ekipe podpisovali avtograme, tako jih pri SH trade zbirajo od vsake zadovoljne stranke, ki se odločijo za nakup avtomobila. Tako si želimo približati SH trade blagovno znamko našim sledilcem in igralcem, kot blagovno znamko, ki je zaupanja in nakupa vredna. Blagovna znamka SH kaže spoštovanje do njihovih strank, do športa, zato ni bilo težko doreči, da si želimo skupne rasti, ne le kot zaslužek na bančnem računu. 


V Ljubljana Frogs flag football klub smo amatersko športno društvo, ki deluje na profesionalni ravni. Radi imamo servis in da sponzorji lahko pridobijo vse na enem mestu. Tako v SH trade-u pravtako poskrbijo za celovit servis. Uredijo vam avto po želji, ga uvozijo, poskrbijo za financiranje vozil preko različnih leasing hiš, dajo kontakte za zavarovanje, gume, če je potrebno tudi odkupijo vaše rabljeno vozilo. 


Prodaja rabljenih avtomobilov dobiva nove dimenzije. Tako kot jih pridobiva naš flag football klub. Dogovorili smo se za dolgoročno sodelovanje, predvsem, ker v SH trade v nekem trenutku želijo nastopiti tudi na tujem tržišču hrvaškem, italjanskem in srbskem. Tako bomo povezovali obe blagovni znamki. Veseli smo, da lahko sodelujemo z www.sh-trade.si. V kolikor potrebujete uvoz avtomobila ali pa le kavico in pogovor, le brezskrbi. Če boste povedali, da ste pristaši Ljubljana Frogs pa verjamemo, da boste deležni tudi kakšnega ekstra popusta. 

Loader