Cookie Consent by TermsFeed
Športajmo bo uvoznik športne opreme Ljubljana Frogs tudi v 2022

Športajmo bo uvoznik športne opreme Ljubljana Frogs tudi v 2022

Sportajmo.si je uvoznik športne opreme prestižnih italjanskih znamk kot so Givova, Errea, Soxpro, Frankie Garage, Acerbis, povezani so tudi z Keepersports in ostalimi blagovnimi znamkami. Na spletni strani vpišite kodo FROGS30 in si prislužite 30% popust na vse artitkle! 


Podjetje Športajmo se se že vrsto let ukvarja z distribucijo športnih izdelkov znanih in priznanih italijanskih znamk. Njihovim strankam ponujamo vrhunske izdelke po dostopnih cenah ter vrhunsko storitev svetovanja pri nakupu, z namenom zadovoljiti vsako stranko. Ravno zadovoljstvo strank je njihovo največje veselje in uspeh. Tako nudijo svoje usluge športnim klubom kot tudi kupcem, ki potrebujejo vse za šport in za proti čas. Od kompletov trenerk, bund, športna oblačila vseh vrst. 


Nudijo vse od uvoza športne opreme za velike športne klube, nogometna društva, košarkaške klube do sublimacije za manjše športne klube.

Svoj asortima v letu 2022 tudi širijo na navijaške artikle kot so navijaški šali, kape, puloverji pri podjetju iz Potrugalske, ki skrbi za največje športne klube na svetu kot so Benfica, Porto, Braga in za celovito Ligo prvakov, in to po neverjetnih cenah, od 6 eur naprej. 


V našem klubu smo v dveh sezonah sodelovanja s Športajmo nosili blagovno znamko Errea, v letošnjo sezono pa se odpravljamo s športnim opremljevalcem Givova. Pravtako bomo pričeli z navijaškimi artikli kot so šali in kape, ter nadgradili Frog Army fan pack. 


Na tržišču so se pojavili predvsem s tem namenom, da bi strankam omogočili, oziroma nudili naslednje:


  1. Veliko izbiro 


Veliko izbiro športne opreme in ostalih rekvizitov, ki posameznikom ali klubom omogočajo lažje in boljše pogoje na treningih.


  1. Odzivnost


Kvalitetno storitev s kratkimi odzivnimi roki. Iskanje primernih rešitev in v določenih primerih, možnost izdelave artiklov v personaliziranih barvah kluba/društva.


  1. Pomoč


Pomoč pri izbiri in nabavi artiklov v skladu s celostno podobo kluba/društva, za vse selekcije (to je od najmanjših pionirjev do članskega moštva).


  1. Dodatne storitve 


Poleg same prodaje športne opreme in rekvizitov, pa lahko ponudimo še storitve tiskanja, urejanja slačilnic (beljenje, nabava novih garderobnih omar,…).


Nakupovanje v spletni trgovini sportajmo.si je varno, udobno in ugodno. Spletni trgovini zaupa že veliko število različnih uporabnikov, kar potrjuje dejstvo, da smo zanesljiv in zaupanja vreden spletni trgovec.


Prizadevajo si za pošteno poslovanje, kakovost in zadovoljstvo kupcev. So zanesljiv partner in dajemo samo tiste obljube, ki jih lahko izpolnijo. V kolikor ste športni klub, ki išče cenovno ugodno športno opremo za vaše mladinske in članske ekipe je Športajmo pravi naslov za vas. Kar povejte, da ste zasledili informacijo na naši spletni strani in boste deležni ekstra popusta, ne glede na državo iz katere izhajate! Ker šport je v njihovi krvi. 







Loader