Cookie Consent by TermsFeed
EnaA Ljubljana Frogs

Strokovno vodstvo

Ivan Mikulus
Predsednik

Ivan Mikulus

Predsednik društva Žabe je Ivan Mikulus. Slovenski zamejec v Italiji, Executive Education Advisor, ki trenutno biva v Vilni, v Litvi, deluje na IEDC-ju, prej pa je deloval na področju tiskanja, po Alpe Adria regiji in širše.

Urša Horvat Kous
Podpredsednica

Urša Horvat Kous

Odvetnica pri odvetniški pisarni Jadek in Pensa. Strokovnjakinja na področju GDPR, blagovnih znamk in športnega prava je v prostem času ljubiteljica izdelovanja slaščic in fotografije. Je tudi naša uradna fotografinja.

Žiga Strgar
Predstavnik igralcev

Žiga Strgar

Mladenič iz Ljubna od Savinji se je tudi znašel v programerskih vodah. Trenutno je zapolen pri Speech blubsih, slovenskemu razvijalcu aplikacije za otroke. Žiga skrbi za kohezijo med igralci in klubom. Poleg tega poskrbi, da ima vsak igralec ustrezno opremo.

Aljaž Kočevar
Oblikovalec

Aljaž Kočevar

Aljaž skrbi, da je naša podoba na malo višjem nivoju, ter skrbi za preproznavnost blagovne znamke Ljubljana Frogs. Njegova zadolžitev je, da prikazuje profesionalnost skozi dizajne in skrbi, da so naši igralci povezani z brandom. Njegova želja je postati uspešen Brand indentity dizajner, prva odskočna deska pa bo prijava na SPORTO 2021.

Aljoša Kous
Marketing & PR

Aljoša Kous

Aljoša je v svojem življenju plaval v različnih vodah od športnega marketinga pri Ragbi zvezi Slovenije, ŠD Extrem pa vse do Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo, in nekaterih svetovnih koorporacijah. Profesionalna komunikacija pred družbenih medijev nam je izjemnega pomena, ker le s tem lahko gradimo na razvoju družbene odgovornosti.

Gregor Hočevar
Vodja ekipe

Gregor Hočevar

Gregor je nova okrepitev kluba. Deloval bo kot vodja ekipe Ljubljana Frogs. Gregor je tudi vodja projekov za različne evropske projekte nepovratnih sredstev in je tisti, ki se ukvarja z birokracijo.

Nejc Tevž
Videografer

Nejc Tevž

Nejc je v naši organizaciji v celoti odgovoren za video material, od promocijskih video do posnetkov tekem. Z bogatimi izkušnjami in tehničnim znanjem bo pomagal klubu v prihajajočih sezonah

Aleks Valant
Fizioterapevt

Aleks Valant

Aleks, diplomirani fizioterapevt, skrbi za saniranje poškodb v ekipi ter nadzira, da so igralci 100 % pripravljeni na napore. Ima številne izkušnje z izvajanjem fizioterapije v športnih klubih, svoje izkušnje pa bo delil tudi v našem klubu.

Loader