Cookie Consent by TermsFeed
EnaA Ljubljana Frogs

Strokovno vodstvo

Ivan Mikulus
Direktor operative

Ivan Mikulus

Direktor operative društva Žabe je Ivan Mikulus. Slovenski zamejec v Italiji, Executive Education Advisor, ki trenutno biva v Vilni, v Litvi, deluje na IEDC-ju, prej pa je deloval na področju tiskanja, po Alpe Adria regiji in širše.

Urša Horvat Kous
Fotografinja

Urša Horvat Kous

Urša Horvat Kous je naša uradna fotografinja.

Žiga Strgar
Predstavnik igralcev

Žiga Strgar

Mladenič iz Ljubna od Savinji se je tudi znašel v programerskih vodah. Trenutno je zapolen pri Speech blubsih, slovenskemu razvijalcu aplikacije za otroke. Žiga skrbi za kohezijo med igralci in klubom. Poleg tega poskrbi, da ima vsak igralec ustrezno opremo.

Aljoša Kous
Marketing & PR

Aljoša Kous

Aljoša je v svojem življenju plaval v različnih vodah od športnega marketinga pri Ragbi zvezi Slovenije, ŠD Extrem pa vse do Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo, in nekaterih svetovnih koorporacijah. Profesionalna komunikacija pred družbenih medijev nam je izjemnega pomena, ker le s tem lahko gradimo na razvoju družbene odgovornosti.

Gregor Hočevar
Vodja ekipe

Gregor Hočevar

Gregor je nova okrepitev kluba. Deloval bo kot vodja ekipe Ljubljana Frogs. Gregor je tudi vodja projekov za različne evropske projekte nepovratnih sredstev in je tisti, ki se ukvarja z birokracijo.

Član upravnega odbora

Peter Španič - Goba

Član upravnega odbora

Jani Cegnar

Kineziolog

Lan Bajec

Trener atletike

Tevž Korent

Športni psiholog

Luka Dobovičnik

Loader