Cookie Consent by TermsFeed
EnaA Ljubljana Frogs

Sponzorji

Želite biti naš sponzor?

Športajmo je podjetje, ki se že vrsto let ukvarja z distribucijo športnih izdelkov znanih in priznanih italijanskih znamk. Ponujajo vrhunske izdelke po dostopnih cenah ter vrhunsko storitev svetovanja pri nakupu. Radi sodelujejo pri dobrih zgodbah, tako je prišlo do sodelovanja z nami.

Prepričani smo, da bi moral imeti vsak športnik in oseba, ki svoje življenje in čas posveča športu, ne glede na svojo raven, priložnost, da se počuti kot profesionalec. Ljubezen, trma, želja po izboljšanju njihove uspešnosti so volje, ki presegajo trofeje. SockPro je bil ustvarjen za pomoč igralcem pri doseganju sanj in hranjenju njihove strasti. Je izdelek za vsakogar. Tudi za ljubljanske žabe.

Enaa kot spletno prodajalno mesto temelji na enakopravnosti in medsebojnem spoštovanju vseh vključenih. Njihove storitve so vedno na voljo z nizkimi vstopnimi stroški ter sorazmerne s prodajnim rezultatom, ki vam prikrajšajo čas za iskanje. Njihove cene so prijaznejše od vaše tašče.

Računovodstvo Skok

Računovodski servis Skok ima sedež v Mozirju in deluje od leta 1991. Alenka Skok skrbi za bilance mikro podjetij, sp-jev, društev in kmetij. S svojim znanjem pomaga lokalnim strankam do zelenih številk. Če potrebujete SKOK v svoje zelene bilance, so oni definitivno pravo mesto.

Že desetletja je tradicija vinske kleti Frelih pridelava grozdja in donegovanje vin najboljših kakovosti. Na mednarodnem tekmovanju Decanter vedno posegajo po medaljah, njihov ponos pa so peneča se vina, donegovana po tradicionalni metodi, in vina, zorena v posebnih hrastovih sodih-barrique.

Ponuja rešitev za urejanje površin z umetno travo kot tudi pripravo terena pred samo montažo umetne trave. Umetna trava je idealna podlaga za urejanje vrtov, teras, javnih prostorov, zelenih streh, komercialnih površin, otroških in golf igrišč. Prav tako pa vam Green Studio ponuja celoten obseg storitev za izvedbo športne infrastrukture "od ideje do realizacije". Green Studio poskrbi tudi za vzdrževanje, tako športnih kot tudi zasebnih površin z umetno travo.

Podjetje se ukvarja s prodajo pripomočkov za fizioterapijo ter šport. Ponujajo vrhunske artikle za rehabilitacijio, šport ter športno regeneracijo. Hypervolt, Hyperice, Normatech in kinezio trakovi GripIt so produkti katere uporabljamo tudi v našem klubu za lajšo rehabilitacijo naših športnikov.

New Era Slovenija

http://www.go4.si

New Era Cap je največje in najhitreje rastoče podjetje na svetu, ki se ukvarja z izdelovanjem kap, oblačil in modnih dodatkov. Začetki podjetja segajo v leto 1920 in že od leta 1934 je njegova pot močno prepletena s športom. Je uradna kapa nacionalne lige ameriškega nogometa NFL.

Nekega dne sta se srečala profesionalni športnik in priznana čokoladnica, ki sta skupaj dizajnirala popolno dnevno čokoladno proteinsko tablico, ki nosi dolgoročne pozitivne posledice. Konsistenca je pomembna v profesionalnem športu kot tudi v prehrani le-ta pa podoživlja popoln uspeh. In to je zgoba Vibo smart chocolate.

Projekt nutrilosophia.com se je začel leta 2011 kot odziv na naraščajoče število napačnih informacij o hranilni vrednosti v medijih. S članki, brezplačnimi ocenami prehrane, individualiziranimi programi, predavanji in delavnicami želimo demistificirati prehrano, poenostaviti prehranske nasvete in se osredotočiti na dejansko pomembne dejavnike prehrane.

Looblahnah je lokalna kraft pivovarna, njihov cilj pa je delati najboljše pivo, kolikor je to v rokah človeka. Njihovo glavno prizadevanje je spoštovati in slediti pivovarski tradiciji.

LUČE je idilična gorska vasica, v objemu neokrnjenih gozdov ob sotočju igrive Savinje in bistre reke Lučnice.

Conbulk logistika so zaupanja vredni ponudniki storitev, ki vlivajo zaupanje strankam in poslovnim partnerjem ter ponujajo prvovrstne storitve, strokovno znanje in izkušnje pri servisu DOOR to DOOR.

Podjetje Koželj d. o. o. Dob se nahaja v Dobu pri Domžalah in se ponaša z več kot 60-letno tradicijo predelave zdravilnih zelišč v gotove izdelke, ki se prodajajo izključno v lekarnah in zeliščnih trgovinah.

V Lekarni Mačkovec zaposleni s svojim delom vsakodnevno skrbimo za izboljšanje in ohranjanje zdravja in dobrega počutja svojih strank. Na voljo je široka ponudba zdravil na recept in zdravil brez recepta.

Aleks Valant je fizioterapevt, ki skrbi za prevencijo in rehabilitacijo naših igralcev.

Loader