Cookie Consent by TermsFeed
EnaA Ljubljana Frogs

Sponzorji

Želite biti naš sponzor?

Prepričani smo, da bi moral imeti vsak športnik in oseba, ki svoje življenje in čas posveča športu, ne glede na svojo raven, priložnost, da se počuti kot profesionalec. Ljubezen, trma, želja po izboljšanju njihove uspešnosti so volje, ki presegajo trofeje. SockPro je bil ustvarjen za pomoč igralcem pri doseganju sanj in hranjenju njihove strasti. Je izdelek za vsakogar. Tudi za ljubljanske žabe.

Enaa kot spletno prodajalno mesto temelji na enakopravnosti in medsebojnem spoštovanju vseh vključenih. Njihove storitve so vedno na voljo z nizkimi vstopnimi stroški ter sorazmerne s prodajnim rezultatom, ki vam prikrajšajo čas za iskanje. Njihove cene so prijaznejše od vaše tašče.

Računovodstvo Skok

Računovodski servis Skok ima sedež v Mozirju in deluje od leta 1991. Alenka Skok skrbi za bilance mikro podjetij, sp-jev, društev in kmetij. S svojim znanjem pomaga lokalnim strankam do zelenih številk. Če potrebujete SKOK v svoje zelene bilance, so oni definitivno pravo mesto.

Že desetletja je tradicija vinske kleti Frelih pridelava grozdja in donegovanje vin najboljših kakovosti. Na mednarodnem tekmovanju Decanter vedno posegajo po medaljah, njihov ponos pa so peneča se vina, donegovana po tradicionalni metodi, in vina, zorena v posebnih hrastovih sodih-barrique.

Podjetje se ukvarja s prodajo pripomočkov za fizioterapijo ter šport. Ponujajo vrhunske artikle za rehabilitacijio, šport ter športno regeneracijo. Hypervolt, Hyperice, Normatech in kinezio trakovi GripIt so produkti katere uporabljamo tudi v našem klubu za lajšo rehabilitacijo naših športnikov.

New Era Slovenija

http://www.go4.si

New Era Cap je največje in najhitreje rastoče podjetje na svetu, ki se ukvarja z izdelovanjem kap, oblačil in modnih dodatkov. Začetki podjetja segajo v leto 1920 in že od leta 1934 je njegova pot močno prepletena s športom. Je uradna kapa nacionalne lige ameriškega nogometa NFL.

Looblahnah je lokalna kraft pivovarna, njihov cilj pa je delati najboljše pivo, kolikor je to v rokah človeka. Njihovo glavno prizadevanje je spoštovati in slediti pivovarski tradiciji.

LUČE je idilična gorska vasica, v objemu neokrnjenih gozdov ob sotočju igrive Savinje in bistre reke Lučnice.

Podjetje Koželj d. o. o. Dob se nahaja v Dobu pri Domžalah in se ponaša z več kot 60-letno tradicijo predelave zdravilnih zelišč v gotove izdelke, ki se prodajajo izključno v lekarnah in zeliščnih trgovinah.

Aleks Valant je fizioterapevt, ki skrbi za prevencijo in rehabilitacijo naših igralcev.

Vzajemna zdravstvena zavarovalnica, d.v.z. is the largest specialised voluntary health insurance company in Slovenia.

NFL FLAG se danes z več kot 500.000 udeleženci še naprej razvija. To je pot za športnice, ki lahko igrajo na univerzi, in izhod za športnike, ki tekmujejo med sezono. Vendar pa se NFL FLAG širi, ena stvar ostaja enaka: to je prostor, kjer lahko vsak fant in dekle igrata nogomet.

ROTOKS SLOVENIJA je ponosni sponzor Ljubljana Frogs, ki skrbi za čisto in urejeno infrastrukturo z orodji in pripomočki, ki jih lahko kupimo pri Rotoksu.

Delujejo na področju tehničnega varovanja oziroma varnostnega inženiringa in menedžmenta. Velik poudarek je na zahtevnih rešitvah tehničnega varovanja premoženja in oseb.

Raztopina za intenzivno ustno nego in lajšanje bolezni obzobnih tkiv: ✔ za razdražene, krvaveče in vnete dlesni ✔ pri parodontalni bolezeni ✔ po kirurških posegih ✔ pri odraslih za vsakodnevno uporabo NE VSEBUJE ALKOHOLA IN KLORHEKSIDINA Izdelek je primeren tako za pomoč ob težavah, kot tudi za vzdrževanje intenzivne ustne higiene.

KR Z NAMI

Loader