Cookie Consent by TermsFeed
EnaA Ljubljana Frogs

Pridruži se nam

Se želiš pridružiti #FrogArmy? Nekaj koristnih informacij zate.

Treniramo 4x tedensko:
Ponedeljek 18.00-19.30
Torek 18.00-19.30
Sreda 18.00-19.30
Četrtek 18.00-19.30

Letna članarina znaša 240€. V znesek so všteti treningi, torba, 4 majice za trening, 2 kratke hlače, 4 pari nogavic za treninge, 2 para nogavic za tekme, 2 kompleta trenirk, polo majica s številko in priimkom, kratka majica, 2 kompleta dresov, pas, zastavice, dostop do fizioterapevtske opreme in ostali “bonbončki” kot so hrana in pijača na samih turnirjih in različne ugodnosti.

Plačilo je izvedeno v enem znesku pred začetkom treniranja, članarine se ne vrača.

Imamo koordinatorja za napad in koordinatorja za obrambo. Vsak igralec ima znotraj kluba določeno svojo zadolžitev. Delujemo kot ena velika družina, nove člane pa se obravnava kot člane družine že od samega začetka.

Naši načrti so igranje Hrvaškega državnega prvenstva, Slovenskega državnega prvenstva, potovanje na King Bowl na Nizozemsko, Flagging New Year na Škotsko in organiziranje Stronghold Bowla v Ljubljani, v juliju.

We aim to be the top 3 teams in Slovenia and the top 15 teams in Europe. Even if you pay the membership, that doesn’t give you an automatic spot in the starting lineup and roster. We won’t have more than 25 people on our team.

Za dodatna vprašanja se lahko obrneš na [email protected]

Loader