Cookie Consent by TermsFeed
Ljubljana Frogs zmagovalci prve tekme na Errea bowlu

Ljubljana Frogs zmagovalci prve tekme na Errea bowlu

Prvo tekmo flag football na Errea bowlu smo odigrali proti Basel Spartans. Švicarji so prišli po dokazovanje na svoj prvi mednarodni turnir z 10imi igralci. V tekmo smo vstopili s prvim napadom, ki ga je sestavljal peterec Mićić, Semprimožnik, Ocvirk, Repnik in Bordon, ki je imel svoj prvenec v našem dresu. 

Že v prvem drive-u smo dosegli končno cono v katero smo skozi celotno tekmo prišli kar petkrat. Dva ujeta TDja je imel #24 Lucijan Semprimožnik, po enega pa so si razdelili #10 Aleks Bordon, #20 Klemen Repnik in #88 Matic Gerčar. Imeli smo tudi dve konverziji za dve točki, ki sta jo ujela Bordon in Semprimožnik. 

V obrambi smo zaustavili kar nekaj napadov. Svoj prvi pick6 je na tekmi zabeležil obrambni MVP turnirja #3 Bor Lenarčič, ki je dodal še dva tackla in tri pass deflectione. Po štiri tackle sta si razdelila kapetan obrambe #31 Aljoša Kous (tudi 1 pass deflection) in #25 Žiga Strgar. En tackle je zabeležil tudi #4 Dejan Godec. 

#32 Blaž Hrušovar in #28 Žan Luka Cegnar sta ustvarjala pritisk na podajalca Spartansov čez celo tekmo, nista pa zapisala nobenega statističnega podatka. Več informacij o tekmi lahko pridobite tukaj

Rezultat tekme 32:12. Najboljši posameznik tekme pa je postal #9 Darko Mićić. 

#Stronghold #DefendthePond #frogarmy 

See Less

Loader