Cookie Consent by TermsFeed
Frogsi doživeli prvi poraz na Errea Bowlu

Frogsi doživeli prvi poraz na Errea Bowlu

Drugo tekmo smo se pomerili z aktualnimi prvaki Hrvaške Split Sea Wolves. To tekmo smo izgubili z največjo razliko na turnirju 20 točk. Da je lahko tekma flag footballa neizprosna smo lahko videli na tekmi proti omenjeni ekipi. Povedli so gostje s 6-0. Potem je sledil naš napad, ki je že v štartu deloval razglašeno. Podajalec #9 Mićić je vrgel prestreženo podajo že na naših 5 yardih, kar je za obrambo skorajda nemogoče ubraniti v 4 poskusih. Tako je mladi podajalec v isti tekmi vrgel še 2 prestreženi podaji, ter 2x je neuspešno zaključil napad (v celotni tekmi). Edini TD čez celo igrišče je ujel #10 Aleks Bordon. Polčas je pripadel gostom iz Splita z rezultatom 20-6.
Če napad v tej tekmi ni deloval homogeno je na igrišče stopila obramba in storila vse kar je bilo v njeni moči. #3 Bor Lenarčič je dosegel 5 tacklov in eno prestreženo podajo, #4 Dejan Godec je zapisal 4 tackle, #23 Žan Ocvirk je imel 3 tackle in 1 pass deflection, #25 Žiga Strgar je imel 7 tacklov in 1 pass deflection, #28 Žan Luka Cegnar je zabeležil svoj prvi sack, #31 Aljoša Kous 2 tackla in 1 pass deflection in prvi blitzer #32 Blaž Hrušovar je zapisal sack.
Sami menimo, da je to tekma, ki je ne bi smeli izgubiti, smo pa uvideli kaj pomeni, če se v tekmo ne stopi z glavo in če napad ne funkcionira. Vse čestitke Split Sea Wolves za zmago in prikazano igro, ter komaj čakamo, da se zopet sestanemo in pomerimo moči, saj verjamemo, da bo to odlična tekma!

Več informacij o tekmi lahko zasledite tukaj.
Loader