Cookie Consent by TermsFeed
Enaa podpisuje z Ljubljana Frogs flag football novo pogodbo za generalno sponzorstvo

Enaa podpisuje z Ljubljana Frogs flag football novo pogodbo za generalno sponzorstvo

Novo leto ponuja novo priložnost za nova doživetja, a za nas, Enaa žabe 🐸, se nič ne spreminja. Vpiši kodo FROGS2 in si zagotovi popust na bilokateri izdelek. 

Veseli nas, da smo podpisali novo sponzorsko pogodbo z našim generalnim sponzorjem Enaa. 🏈

Vedno se zavedamo, da gradnja uspeha poteka na dolgi rok. Velike stvari se ne zgodijo čez noč. Tako kot Rim ni bil zgrajen čez noč, tudi naše drugo mesto v Slovenski flag football ligi ni bilo doseženo čez noč. Potrebovali smo tri leta, da smo našli pravi recept za uspeh, prave ljudi, pravo ogrodje in pravo motivacijo. 👌


Kot v vsakem športnem društvu, se tudi mi soočamo s situacijo, ko pride do osipa igralcev in sponzorjev, ki se ne počutijo več del naše zgodbe. Toda zaradi podpore sponzorjev, kot je Enaa, se nam zdi lažje planirati na dolgi rok in imeti "varnost", da se klub ne bo ugasnil, kot smo to že večkrat videli. 

Začrtali smo si dolgoročni desetletni načrt, po katerem si želimo uspeti tako v Sloveniji, kot tudi v Evropi. Enaa ta plan razume in podpira naš cilj. 
Enaa je z več kot 400 tisoč ponudbami največja slovenska spletna trgovina. Na našem blogu najdete zanimive vsebine, povezane z našo ponudbo: izčrpne nakupovalne vodiče, priročne nasvete, teste izdelkov ter novosti o trgovini, namenjene našim kupcem in vsem, ki boste to še postali.


Vsako leto se veselim velikega napredka Enaa Ljubljana Frogs ekipe, tega športa pri nas in v Sloveniji. Izzivi so vse večji, računamo na olimpijske igre. Z veseljem sem podpisal še za eno Enaa Ljubljana Frogs leto,” je povedal lastnik Enaa Aljoša Domijan. 

Brez podpore lokalne skupnosti in sponzorjev je napredek športnih društev v Sloveniji obsojen na životarjenje. Slovenija je valilnica talentov v športu in drugod, kljub temu dosegamo vrhunske rezultate čeprav z minimalnimi vložki podjetij. Veseli nas, da imajo v Enaa in ostalih podjetij, ki so podporniki Frogsov od samega začetka, tak posluh za šport, da verjamejo v nas, v našo zgodbo in podpirajo razvoj kluba s finančnim vložkom in preostalim intelektualnim znanjem. Zdaj je na igralcih in vodstvu kluba, da domov prinesemo “kanto” 🏆, ” je povedal direktor kluba Aljoša Kous. 


Sledi nam na Instagramu: Ljubljana Frogs 

Loader