Cookie Consent by TermsFeed
Prednosti donacij in sponzorstev lokalnim športnim ekipam: Ljubljana Frogs

Prednosti donacij in sponzorstev lokalnim športnim ekipam: Ljubljana Frogs


Šport je že od nekdaj pomemben del človeške kulture, saj služi kot sredstvo zabave, sprostitve in telesne pripravljenosti. Vendar ima šport potencial, da postane več kot le zabava, saj lahko krepi družbeno kohezijo, spodbuja pozitivne vrednote in zagotavlja priložnosti za osebno rast. Šport nas nauči kako se soočiti z zmago in porazi. Ljudje in podjetja bi morali razmisliti o vlaganju svojega denarja v šport, predvsem z donacijami in sponzorstvi, ter tako podpirati lokalne športne klube, ki so poznani tudi v tujini , kot smo mi, flag football klub Ljubljana Frogs. 

Vlaganje v šport je odličen način, da ljudje in podjetja vračajo svojemu okolju in podpirajo rast lokalnih talentov. Sponzorstva in donacije klubom in ekipam omogočajo kritje stroškov poslovanja, nakup opreme in dresov ter zagotovitev prostorov za treninge, kar so vse ključni elementi pri razvoju in vzgoji talentov. In takšen klub smo Ljubljana Frogs, ki igramo brezkontaktno različico ameriškega nogometa, locirani v Črnučah v Ljubljani, ki smo določil pravi način profesionalnega dela, čeprav smo amaterji. Imamo profesionalnega trenerja, fizioterapevta, fotografa, nutricionista, kondicijskega trenerja, oblikovalca itd. osebe in igralce, ki so sodelovali na različnih regionalnih in mednarodnih turnirjih ter osvojili več priznanj. Z naložbo v klub flag footballa Ljubljana Frogs lahko pomagate, da nadaljujemo našo pot rasti in vzgaja naslednjo generacijo športnih zvezd v flag footballu, ki bo leta 2028 v Los Angelesu prihodnji olimpijski šport. 

Drugi razlog, zakaj bi morali ljudje in podjetja vlagati v šport, je spodbujanje socialne kohezije in razvoja skupnosti. V sodelovanju z Nogometnim društvom Črnuče, poskušamo skupaj razvijati športno infrastrukturo in lokalno skupnost Črnuče. Šport lahko združi ljudi iz različnih okolij ter ustvari skupni občutek namena in identitete. Donacije in sponzorstva omogočajo posameznikom in podjetjem, da podpirajo lokalne skupnosti in spodbujajo socialno vključenost. Z vlaganjem v flag football Ljubljana Frogs lahko posamezniki in podjetja pomagajo krepiti vrednote timskega dela, poštene igre in spoštovanja, ki so temeljna načela tega športa.

Nenazadnje lahko naložbe v šport pozitivno vplivajo tudi na lokalno gospodarstvo. Donacije in sponzorstva lokalnim športnim klubom in ekipam lahko ustvarijo nova delovna mesta in gospodarske priložnosti. Nogometni klub za zastavo Ljubljana Frogs ima več prostovoljcev, ki vodijo delovanje kluba in brez njih klub ne bi obstajal. Z vlaganjem v klub lahko ljudje in podjetja prispevajo k ustvarjanju novih delovnih mest in spodbujanju gospodarske dejavnosti v Ljubljani.

Na koncu ljudje in podjetja ne vložijo niti 1% svojega denarja vložijo v šport v obliki donacij in sponzorstev, zlasti v lokalne športne klube in ekipe, kot smo Ljubljana Frogs. Živimo v svetu, ko ljudje mislijo, da si taškni klubi kot smo sami "trpamo" denar v lastne žepe, a ne zavedajo se, da sami vlagamo in iščemo sponzorje ter donatorje, da lahko sploh preživimo. Takšne naložbe bi morale spodbujati rast lokalnih talentov, krepiti socialno kohezijo in razvoj skupnosti ter spodbujajo gospodarsko dejavnost. Z vlaganjem v šport lahko posamezniki in podjetja pozitivno vplivajo na svoje skupnosti in pomagajo ustvariti svetlejšo prihodnost za naslednjo generacijo športnih zvezd. 

Na leto imamo več kot 400.000 klikov na spletno stran. 
Na Instagramu imamo več kot 7200 sledilcev (močno usmerjenih).
Smo edini klub v Sloveniji, ki imamo Google ad grants, kar pomeni, da lahko oglašujemo brezplačno na google-u. 
Z ND Črnuče želimo postati prva samozadostna infrastruktura v Sloveniji, zato nabiramo sredstva za postavitev sončnih celic. 
Želimo postati najbolj priljubljen flag football na svetu. 
Želimo osvojiti več prvenstev in vzgojiti športnike, ki se bodo v življenju znašli tudi po športu. 

Delujemo z letnim proračunom v višini 25.000 EUR. Vse drugo nam lahko pomaga, da bomo svoje cilje dosegli še hitreje. 

Svojo donacijo lahko nakažete na: 

Športno društvo Žabe
Štihova ulica 13, 
1000 Ljubljana 
Slovenija
Davčna številka: 57486913
IBAN: SI56 1010 0005 8463 835  

Hvala vam iz srca! #FrogArmy
Loader