Cookie Consent by TermsFeed
Zakaj je Lego tako popularen tudi med igralci flag footballa?

Zakaj je Lego tako popularen tudi med igralci flag footballa?

LEGO je dansko podjetje za igrače, ki je najbolj znano po plastičnih kockah, ki se med seboj povezujejo in iz katerih je mogoče graditi najrazličnejše strukture in modele. Podjetje je leta 1932 ustanovil Ole Kirk Christiansen, ime LEGO pa izhaja iz danske besede "leg godt", kar pomeni "dobro se igrati". S kodo za popust FROGS2 lahko pri Enaa.com na vsak nakup prihranite. 

Eden od razlogov za priljubljenost podjetja LEGO je njegova vsestranskost. Iz njih je mogoče zgraditi skoraj vse, od preprostih hiš in avtomobilov do kompleksnih struktur, kot so zabaviščni parki in vesoljske postaje. Zaradi te vsestranskosti je LEGO priljubljen med otroki in odraslimi Ljubljana Frogs igralci, saj omogoča neskončno ustvarjalnost in domišljijo.

Še en razlog za priljubljenost gradiva LEGO je, da spodbuja sposobnost reševanja problemov in kritičnega razmišljanja. Gradnja z gradniki LEGO TECHNIC, LEGO STAR WARS, LEGO ARHITECTURE  zahteva načrtovanje, prostorsko razmišljanje ter sposobnost sledenja navodilom in prilagajanja po potrebi. Te spretnosti so bistvene za razvoj otrok in odraslih na različnih področjih, kot sta inženirstvo in arhitektura.



Poleg izobraževalnih koristi je gradivo LEGO postalo priljubljeno tudi zaradi širokega nabora tem in licenčnih kompletov. Podjetje je ustvarilo skupine, ki temeljijo na priljubljenih filmih, televizijskih oddajah in videoigrah, kar oboževalcem omogoča, da v obliki kock poustvarijo svoje najljubše prizore in like. To je pripomoglo k še večji privlačnosti LEGO za otroke in odrasle.

LEGO ima močno blagovno znamko in zvesto bazo oboževalcev. Podjetje že dolgo proizvaja visokokakovostne izdelke in si pri svojih proizvodnih postopkih prizadeva biti odgovorno do okolja. Ti dejavniki so pripomogli k uveljavitvi podjetja LEGO kot zaupanja vredne in spoštovane blagovne znamke, kar je prispevalo k njegovi trajni priljubljenosti.

Zaključimo lahko, da je podjetje LEGO znano iz različnih razlogov, med drugim zaradi svoje vsestranskosti, izobraževalnih koristi, širokega nabora tem in močne blagovne znamke. Ne glede na to, ali se uporablja za igro ali kot orodje za učenje in ustvarjalnost, je LEGO še vedno priljubljena igrača za ljudi vseh starosti. 
Morda bomo nekega dne svoje koščke LEGO postavili na flag football igrišču! :)

Naprimer naš igralec #31 Aljoša Kous ima kar nekaj lego avtomobilov doma, ki si jih lahko ogledate na sliki. 

Naš sponzor ENAA vam ponuja priložnost, da kupite LEGO s kodo FROGS2. Pri nas lahko dobite popust, spremljate pa nas lahko tudi na našem Instagramu


Loader