Cookie Consent by TermsFeed
Od letošnje sezone naprej se imenujemo Enaa Ljubljana Frogs

Od letošnje sezone naprej se imenujemo Enaa Ljubljana Frogs

EnaA je spletna trgovina št. 1 v Sloveniji. Frogsi si želimo postati #1 v Flag football-u v Sloveniji. Vpiši kodo za popust Enaa FROGS2 in si zagotovi 2% popust na vse artikle, tudi na tiste že znižane. Če ni najboljše ni, Enaa.

Frogsi si želimo postati #1 v Flag football-u v Sloveniji. Pri tem nam pomaga tudi Enaa spletna trgovina št.1 v Sloveniji. Pomagajo pa tudi našim navijačem in vsem ljubiteljem športa. S kodo za popust FROGS2 lahko praktično celotno ponudbo na Enaa.com kupiš še ugodneje. Pred nakupi vsekakor obišči enega izmed popularnih oddelkov:

Od danes naprej nosimo ime Enaa Ljubljana Frogs, saj je lahko samo enaa ekipaa v Ljubljani Enaa ekipa. Razvijajo nove načine spletne prodaje, s podporo umetne inteligence, prodaje v navidezni resničnosti, novih načinov plačevanja in upravljanja z dostavami ter digitalnega prenosa občutkov (dotik, vonj, okus). Z Enaa.com smo se odločili, da bomo skupaj gradili na petih blagovnih znamkahSamsung pralni strojiLenovo prenosni računalnikiLego kockeDyson sesalniki in Apple telefoni

V zadnjem času se vse več povezujejo tudi s startupi, katerim pomagajo z izkušnjami, možnostjo vključevanja in testiranja na njihovi platformi ter investicijami. Nenazadnje poskušajo delovati kot prava spletna trgovina, ki kupcem omogoča pravo uporabniško izkušnjo. Ponujajo različne produkte, naši igralci pa si večinoma poslužujejo nakupov avtomobilskih gum ter računalniške tehnike. Sam klub pa kupuje različne masažne pripomočke in pripomočke za fizioterapijo. 

Več informacij o sponzorju lahko najdete tukaj. Več o naših sponzorjih lahko najdete tukaj

Loader