Cookie Consent by TermsFeed
Protizdrsne nogavice Soxpro v boju proti poškodam z Ljubljana Frogs.

Protizdrsne nogavice Soxpro v boju proti poškodam z Ljubljana Frogs.

SOXPro je italijansko podjetje iz Savone. Generalni direktor je Christian DiLeo, nekdanji nogometaš, ki zdaj vpliva na šport. SOXpro ima izdelek, ki je izdelan in oblikovan v Italiji. Predstavili so protizdrsne in obnovitvene nogavice. In v Ljubljani Frogs smo ponosni lastniki in partnerji z izdelki SOXPro. V tej sezoni bomo uporabljali nov izdelek Ultra Light najlažje protizdrsne nogavice na trgu. Tehnologija mikro blazin pokriva podplat stopala, ki preprečuje udarce in mehurje.


Območje pete je dvignjeno z blazino, konica pa je tanjša od SOXPro Classic. Ahilov palec in gleženj sta učinkovito zaščitena pred poškodbami. Za najvišjo individualno zmogljivost je Soxpro dodal sistem za prezračevanje z ultra visokim pretokom zraka, prilagojen dolgim ​​zmogljivostim v vsakem vremenu. Protizdrsne nogavice Ultra Light Performance, ki zagotavljajo neomejen občutek dobrega počutja in opolnomočenja, imajo tanjše nasvete za čist nadzor telesa od glave do pete.


Nove SOXPro Ultra Light so najlažje protizdrsne nogavice na trgu. S težo le 30 gramov so popolni tudi za najbolj občutljiva stopala. V kombinaciji trajnostne tkanine z najfinejšim bombažem boste doživeli izjemno lahkotnost in udobje. Naše nogavice so bile ustvarjene s poliestrsko prejo Newlife tm. Posebna in okolju prijazna preja, izdelana iz plastičnih steklenic po porabi in izdelana z mehanskim, ne kemičnim postopkom.


Poleg tega ima to območje tehno raztegljivo satjasto tkanino, zračno in protibakterijsko. Po igrah uporabljamo SOXPro nogavice za obnovo, ki zagotavljajo višjo kompresijo, da pomagajo pri okrevanju mišic in izboljšajo krvni obtok za hitrejše okrevanje mišic. Vse več strokovnjakov uporablja to tehnologijo za hitrejše okrevanje po treningih in tekmovanjih, zmanjšuje poškodbe mišic in omejuje otekanje po treningu. SOXPro Recovery se izogne ​​kopičenju mlečne kisline na telečjih mišicah, kar upočasni mišično obremenitev in drastično skrajša čas okrevanja.


Te nogavice Recovery lahko uporabite pred športnimi aktivnostmi za pospešitev ogrevanja. Kot nalašč so tudi za postnastavnost, da skrajšajo čas okrevanja mišic. Tako bomo preprečili poškodbe z nedrsečimi nogavicami in osvežili teleta z nogavicami za okrevanje. Več informacij si lahko preberete tukaj. Več o naših sponzorjih si lahko preberete tukaj.


Loader