Cookie Consent by TermsFeed
Frogsi po prvo mesto na prvem mednarodnem turnirju v Rovinju

Frogsi po prvo mesto na prvem mednarodnem turnirju v Rovinju

Navijači Enaa Ljubljana Frogs pozor!
Veseli smo, da vam lahko sporočimo, da se odpravljamo na drugi Adria Bowl, ki bo potekal v Rovinju. Kot veste, smo lani osvojili 4. mesto, a za nekatere je to bilo nehvaležno mesto.
Kljub temu smo se izkazali v igrah in se skoraj uvrstili v finale, vendar nam je zmago v polfinalu preprečila ekipa Arona 65ers, proti kateri smo izgubili za eno točko.
Letos se bo za prestižno nagrado potegovalo kar 21 ekip, ki so razdeljene v 7 skupin. V naši skupini se bomo pomerili z Zagreb Patriots in Power Hunters. Prvi dan bomo odigrali kar 3 tekme zapored, dve tekmi iz skupine in že 1/16 finala!!! A ne skrbite, saj smo pripravljeni na izzive, ki jih bodo prinesle tekme. Drugi dan nas čakajo prav tako tri tekme.
Trener Aleš Zakšek: “Po dobrem začetku sezone, ki je zaenkrat minil v dobrem timskem vzdušju, kakovostnih treningih in na srečo brez resnejših poškodb, se veselimo prve preizkušnje v sezoni 2023. Naši cilji so seveda usmerjeni v odigranje čim večjega števila tekem, ne zgolj zaradi morebitnega prestižnega naslova prvaka, tudi zaradi uigravanja in preizkušanja nekaterih novih konceptov v igri.”
Podajalec Gašper Bajt: “Fantje pridno treniramo in rezultati so vidni. Pod dobro organizacijo in vrhunskim trenerjem ter uspešno zaključenimi pripravami mislim, da bomo na tem turnirju posegali po najvišjih mestih. Definitivno nas ne čaka lahka naloga ampak kot rečeno, zmoremo.”
Z novim trenerjem, novim podajalcem in nekaj novimi adicijami v ekipi, bomo ciljali na medaljo in se trudili, da izboljšamo svoj dosežek iz lanskega leta. In to bo tudi uvertura v našo novo sezono, zato se že zelo veselimo, da nagradimo vse treninge.
Hvala vsem, ki nas boste podpirali v tem turnirju. Rega rega kvak kvak 🐸🏈

Loader