Cookie Consent by TermsFeed
Omislite si pravo naravno košato božično drevo

Omislite si pravo naravno košato božično drevo

Počasi se približuje čas prazničnega vzdušja. Čas, ko bo osrednji prostor zasedlo božično drevo. Čas, ko bo hiša zadišala po sveži novoletni smreki, vroči čokoladi in kuhanem vinu. Čas, ko se zbere družina na kupu in preživlja svoj prosti čas z nasmehom na obrazu in srečo v ozračju. 


Vpiši kodo FROGS10, za 10% popust na izbrano naravno drevo. 


Naravno drevo smreke od nekdaj simbolizira božično drevo. Na posebnih gojitvenih nasadih po popolnoma naravni poti bozicnadrevesa.si  gojijo predvsem navadne smreke (Picea abies), srebrne smreke (Picea pungens) ali kavkaške jelke (Abies normanniana). Vsa  drevesa so vzgojena v skladu z zakonodajo ter potrebnimi uredbami direktive EU in imajo vse potrebne označbe. 


Naravno drevo iglavca smreke ali jelke je dovolj veliko, razvejano in košato, ko je staro vsaj pet let. Skozi vsa ta leta se ga skrbno neguje, gnoj, krošnjo pa se formira vsaj dvakrat letno. Tako drevo je izjemno košato in ima skoraj popolno obliko. Popolno obliko za vašo dnevno sobo. 


Z vsakim nakupom naravnega božičnega drevesa poskrbite za posaditev nove sadike. Tako ob dejstvu, da boste praznike preživeli z naravnim božičnim drevesom, s tem ne boste po nepotrebnem obremenjevali narave.


Zaradi poplave izdelkov iz umetnih mas, ki nas obdajajo na vsakem koraku in dejstvu, da ti izdelki prihajajo iz daljnjih držav je potrebno  spremeniti naš pristop do narave.


Naravna božična drevesa so manj obremenjujoča za naravo kakor plastična, zato so pri bozicnadrevesa.si združili moči in pred nekaj leti pričeli z vzgojo naravnih božičnih dreves.


Vsako leto na novo posadijo več tisoč dreves, a le nekaj jih iz nasadov odstranimo in decembra pripeljejo v vaš dom, kjerkoli v Sloveniji. Tudi v nabolj odročne kraje. Redčenje dreves naredi prostor ostalim drevesom, da lažje rastejo ter formirajo krošnjo. Za vsako drevo, ki ga odpeljemo iz naših nasadov, spomladi posadimo novo sadiko.


Namen bozicnadrevesa.si je tekom let zasaditi kar se da veliko dreves in skrbeti za naše okolje ter s tem izboljševati kvaliteto življenja vseh nas.


»Preživite praznike z naravnim božičnim drevescem


Vpišite kodo FROGS10 in si zagotovite svoje naravno božično drevo, da vam ostane za vročo čokolado in penice. 


Loader