Cookie Consent by TermsFeed
#1 umetna trava Greenstudio ponovno z nami

#1 umetna trava Greenstudio ponovno z nami

Greenstudio je vodilno podjetje v Sloveniji, ki nudi storitve, montažo in prodajo umetnih trav. Za dobre rezultate športni klubi potrebujejo dobro športno infrastrukturo, ki nudi optimalne pogoje. Najboljši pogoji, ki si jih vsak športni klub želi, da imajo igrišča za umetno travo in igrišča z naravno travo. Težje pa je pridobiti kakovostno umetno travo in ostale produkte, ki nudijo naraven videz, ki združuje dinamičnost z udobjem in svežino. 

 

V Greenstudio ponujajo rešitev za urejanje površin z umetno travo, pripravijo teren pred samo montažo umetne trave, prav tako staro umetno travo nadomestijo z novo. Umetna trava je idealna podlaga za urejanje vrtov, atrijev, teras, javnih prostorov, zelenih streh, komercialnih površin, otroških in golf igrišč. Prav tako pa vam Greenstudio ponuja celoten obseg storitev za izvedbo športne infrastrukture "od ideje do izvedbe". 

 

Podjetje Greenstudio ponuja svojim naročnikom celoten obseg storitev za izvedbo športne infrastrukture. Njihovo poslanstvo je, da vam nudijo orodja za izvedbo posamezne športne infrastrukture: od ideje do izvedbe, prilagojeno vašim željam, možnostim in realnim pričakovanjem. Podjetje Greenstudio in njegovi tehnični partnerji, vam nudijo svoje izkušnje ter znanja na področju športnih projektov, pridobljena po celem svetu. Od rekreacijskih projektov do vrhunske tekmovalne infrastrukture.

 

Greenstudio poskrbi tudi za vzdrževanje, tako športnih kot tudi zasebnih površin z umetno travo. Z Greenstudio smo vstopili v dolgoročni projekt, kjer bodo kot sponzor našemu klubu poskrbeli, da bomo v trenutku, ko bomo finančno zmožni za postavitev igrišča z umetno travo, nemudoma pričeli s postavitvijo športne infrastrukture. Namen je v roku petih let postaviti pomožno igrišče, ki bi bilo obdano z umetno travo. Ker smo v Ljubljana Frogs obdani v zeleno se Greenstudio sklada v prepoznavanje naše blagovne znamke. Vsak nakup ali storitev, ki ga izvedete preko njihove spletne strani se pozna tudi pri rasti našega letnega proračuna.  Več info o Greenstudio kliknite tukaj. Več informacij o naših sponzorjih lahko zasledite tukaj.


Loader