Cookie Consent by TermsFeed
Pridružite se #FrogArmy: Postani prvak v brezkontaktnem ameriškem nogometu z Ljubljana Frogs

Pridružite se #FrogArmy: Postani prvak v brezkontaktnem ameriškem nogometu z Ljubljana Frogs

Si pripravljeni svoje športne sposobnosti dvigniti na višjo raven in se pridružiti ekipi predanih in strastnih športnikov? Pridruži se Ljubljana Frogs! Brezkontaktni ameriški nogomet t.i. flag football kot prihodnji olimpijski šport hitro pridobiva na priljubljenosti ter športnikom ponuja edinstveno in vznemirljivo priložnost, da se potrudijo in si prizadevajo za zmago.

V klubu Ljubljana Frogs treniramo 3- krat na teden (četrti trening je opcijsko) in se skozi vse leto udeležujemo različnih turnirjev, med drugim Adria Bowl/Peace Bowl, slovenskega državnega prvenstva SFFL, Championship Bowl in organiziramo domač mednarordni turnir v Ljubljani.

Našo ekipo vodi usposobljen športni trener, pri delu pa mu pomagajo fizioterapevt, nutricionist in ostali zunanji svetovalci. Delujemo kot tesno povezana družina in z odprtimi rokami sprejemamo nove člane.

Naša letna članarina v višini 240 EUR vključuje treninge, opremo in različne ugodnosti, kot je prevoz na tekme. Plačilo se izvede v enkratnem znesku in se ne vrača. Trenutno sprejemamo igralce, starejše od 15 let, leta 2024 pa nameravamo ustanoviti mladinsko ekipo u15, leta 2025 pa žensko ekipo. S plačilom članarine postaneš polnopravni član društva Žabe in imaš svoj glas pri razvoju kluba. 

Ne zamudite te neverjetne priložnosti, da se pridružite #FrogArmy in postanete del naše zmagovalne ekipe.

Za več informacij nas kontaktirajte na [email protected] ali prek Instagrama ali pokličite na +386 69 685 482. Naredite preskok in se nam pridružite še danes, ne bo vam žal!

Rega regga kvak kvak kvak
Loader