Cookie Consent by TermsFeed
KraftPal technologies so ponosni sponzor Ljubljana Frogs flag football kluba

KraftPal technologies so ponosni sponzor Ljubljana Frogs flag football kluba

Neverjetnih 100 let mineva od prvega izuma na področju ravnanja z materialom in logistike, v tem času se je razvilo in modificiralo nešteto elementov - vse razen enega ključnega, bistvenega dela: osnovne lesene palete, ki se ni niti malo spremenila, odkar je prvi viličar v dvajsetih letih prejšnjega stoletja dvignil prvo leseno paleto. Danes je lesena paleta enako težka, umazana in nehigienična ter jo je težko reciklirati kot pred 100 leti. Poleg tega pa zdaj povzroča veliko večjo škodo okolju kot kdaj koli prej.


Prvič, palete KraftPal so za 80 % lažje od lesenih palet, kar drastično zmanjša stroške goriva in emisije CO2. Ker so 100-odstotno iz valovitega kartona, jih je mogoče 100-odstotno reciklirati, saj po enkratni uporabi romajo naravnost v zabojnik za recikliranje kartona. Ker so izdelane iz kartona, so 100-odstotno higienične. Poleg tega so odporne na vlago v nadzorovanih okoljih in zagotavljajo celo 80 % boljšo absorpcijo udarcev kot lesene palete. Za več informacij se lahko obrnete na [email protected]




https://www.kraftpal.com/products-and-solutions/#corrugated-cardboard-pallets



Še bolj impresivno pri enosmernih paletah KraftPal iz valovitega materiala pa je, kako neverjetno močne so, saj lahko vzdržijo statično obremenitev štirih ton in pol. To je posledica njihove edinstvene, patentirane konstrukcije X-Frame, ki jo omogoča Palletonator, najbolj izpopolnjena avtomatizirana proizvodna linija na svetu, sestavljena iz več kot 15 000 visokotehnoloških elementov, od katerih vsak pomaga Palletonatorju izdelati paleto KraftPal v samo nekaj sekundah - in to na milijone palet na leto. Ker je proizvodnja popolnoma prilagojena, lahko izdeluje palete posebej za potrebe katere koli stranke.


Zakaj. Več kot tretjina od 5,3 milijarde lesenih palet, ki jih je izdelanih vsako leto, je namenjena enkratni uporabi, nato pa se odloži na odlagališčih ali pa ostane kot odpadek, ki dodatno onesnažuje zemljo. Še huje, vsako leto se za izdelavo teh lesenih palet za enkratno uporabo poseka na stotine milijonov dreves, ki bi sicer iz okolja odstranila milijarde ton CO2. Pred stoletjem si nihče ni mogel predstavljati, kakšno škodo bo preprosta, osnovna lesena paleta povzročila okolju in svetu.





https://www.kraftpal.com/products-and-solutions/#corrugated-cardboard-pallet


Vendar sta prišla nov dan in nova paleta, zahvaljujoč enosmerni paleti iz valovitega kartona KraftPal, ki je tako napredna kot vse drugo na področju današnjega ravnanja z materialom in logistike. To je popolna paleta za enosmerno uporabo.


In ker je družba Pasaca Capital izvedla največjo finančno naložbo v zgodovini proizvodnje palet, bo družba KraftPal do leta 2026 zgradila 60 popolnoma delujočih paletomatov. Vse to za zadovoljitev svetovnega povpraševanja po paleti, ki spreminja industrijo. Najboljše od vsega je, da lahko prehod z včerajšnjih lesenih palet na valovite enosmerne palete KraftPal traja le en dan.



Ni treba kupiti nove opreme, ni posebnega usposabljanja, ni upočasnitve poslovanja. V prihodnost sodobnih palet lahko vstopite čez noč.

Valovite palete KraftPal. Edina paleta, ki je tako napredna kot vse drugo na področju današnjega ravnanja z materialom in logistike. Prihodnost je prišla na paletah KraftPal.





KraftPal Technologies in nogometni klub Ljubljana Frogs sta združila moči za dosego skupnega cilja: združiti prepoznavnost in družbeno odgovornost iz njunih področij. V prihodnjem letu bo svetovno prvenstvo v nogometu z zastavo potekalo v Lahtiju na Finskem, kar sovpada z nedavno ustanovitvijo lokalne proizvodne enote družbe KraftPal Technologies v Lempäälä. Ker družba KraftPal Technologies širi svoje dejavnosti v Kalifornijo v ZDA, se to skladno ujema z ameriškim športom nogometa z zastavo. Ker se zavedata te povezave, si obe podjetji predstavljata sponzorje in partnerje v tem športu in skupnosti, hkrati pa predstavljata palete iz valovitega kartona kot boljšo alternativo tradicionalnim lesenim enosmernim paletam. Čeprav sta nogomet pod zastavo in palete iz valovitega kartona še vedno slabo poznana, namerava to sodelovanje poskrbeti za hitro spremembo v ozaveščenosti javnosti.




Loader