Cookie Consent by TermsFeed
Ljubljana Frogs vodilna ekipa v Slovenski flag football ligi

Ljubljana Frogs vodilna ekipa v Slovenski flag football ligi

V Flag football (brezkontaktni ameriški nogomet) Ljubljana Frogs smo ponosni na uspešno sezono 2022! Biti na prvem mestu po številu izpuljenih zastavic med vsemi obrambami v Slovenski Flag Football ligi ni majhen dosežek, naše impresivno povprečje 16,4 obrambe na tekmo pa dokazuje naše trdo delo in predanost.

Med posamezniki v naši ekipi izstopata Aljoša Kous, ki je vodil ligo s 65 izpuljenimi zastavicami (t.i. tackli), in Dejan Godec, ki se je z 51 tackli uvrstil na drugo mesto. Dobro sezono je imel tudi Ivan Caballero Collado, ki se je s 43 tackli uvrstil na šesto mesto v ligi. V naši ekipi so se izkazali tudi Žan Ocvirk (27), Bor Lenarčič (23), Ronald Williamson (17) in Leon Alessio (14), ki so vsi prispevali k impresivni statistiki.

Blitzerja Jan Lovše in Žan Luka Cegnar morda nista imela toliko tacklov, vendar njunega prispevka k ekipi ne smemo spregledati. Za uspeh ekipe so potrebni vsi njeni člani in Ljubljana Frogs smo na igrišču jasno pokazali svojo moč in povezanost.

Hvaležni smo Vinski kleti Frelih, da nas je podprla in pripomogla k temu, da je bil ta dosežek mogoč. Za še eno uspešno sezono v prihodnosti!
Loader