Cookie Consent by TermsFeed
Looblahnah lokalna craft pivovarna podpornik lokalnih Frogsov

Looblahnah lokalna craft pivovarna podpornik lokalnih Frogsov

LOO∙BLAH∙NAH je lokalna kraft pivovarna, njihov cilj pa je delati najboljše pivo, kolikor je to v rokah človeka. Njihovo glavno prizadevanje je spoštovati in slediti pivovarski tradiciji, obenem pa z njihovo iskrivostjo zavrtijo pivo v nov, svež izdelek. Looblanah kraft pivovarna ima pivopivce po celi Sloveniji in Ljubljana Frogs pa imamo igralce iz vseh regij Slovenije. Looblanah in Ljubljana Frogs smo oboji locirani v ljubljanskih Črnučah. Igralci po napornem turnirju si privoščimo pijačo iz hmelja (v zmernih količinah), tako da iskanje razlogov zakaj ne bi sodelovali nismo potrebovali.

 

V Pivovarni LOO∙BLAH∙NAH pivovarna se težko pohvalijo z dolgotrajno s tradicijo saj varijo pivo šele od leta 2016, z lahkoto pa se pohvalijo z znanjem o pivu in s pivom, ki ga varijo. Njihov glavni pivovar Domen Srebot je na sceni že od začetkov malega pivovarstva pri nas. Sledil je vsem mojstrom piva in znanje pridobival s kuhanjem le-tega. Z veliko kuhanja piva. Pohvali se lahko tudi, da je sodnik za pivo po BJCP smernicah. 

 

A morda bi Domen še danes doma kuhal pivo za svoj čedalje širši krog navdušencev, če ne bi srečal dveh: Igorja, ki se je s pivom malih pivovarn zastrupil med študijem v Oregonu, ameriški zvezni državi z najvišjim odstotkom pivovarn na prebivalca, in Miho, človeka, ki je prepričan, da mora biti vsako pivo zgodba zase, četudi ne sledi splošnemu okusu. In to je vse: trojica, ki verjame, da lahko naredi izjemno pivo. 

 

Pivo ima lahko pozitivne učinke na telo. Predvsem pravijo nekateri strokovnjaki, da lahko športniki pivo zaužijemo po napornih tekmah, da malo regeneriramo svoje telo. Lagali bi tudi, da v svojem klubu nimamo kakšnega strašnega privrženca pive, se pa vsi zavedamo, da ministrstvo za zdravje opozarja, da alkohol lahko škoduje nam in ljudem okoli nas. Zato v klubu tudi jasno ozaveščamo kako se stvarem mora pristopati. 

 

LOO-BLAH-NAH zmaj bo krasil podobo naših novih dresov, fantje pa bomo tudi uporabljali majice  s potiskom logotipa na treningih in na ogrevanjih pred tekmo. Bomo pa seveda morali kupiti tudi nek mobilni hladilnik, ki bo držal konstantno hladno temperaturo. Z veseljem predstavljamo našega novega sponzorja in lokalni proizvod iz Črnuč. Več informacij o pivovarni lahko zasledite tukaj, več informacij o naših sponzorjih lahko zasledite tukaj. Minister za zdravje opozarja, da prekomerno pitje alkohola škoduje vam in ljudem okoli vas. 

Loader