Cookie Consent by TermsFeed
Michael Reimel postaja novi obrambni koordinator Ljubljana Frogs

Michael Reimel postaja novi obrambni koordinator Ljubljana Frogs

Sporočilo za javnost 
Ljubljana, 3. 2. 2021

Michael Reimel je nova pridobitev strokovnega kadra Ljubljana Frogs. 

Najnovejša pridobitev ekipe je Michael Reimel. Celotna družina Reimel je veliko ime v nogometni skupnosti v ZDA, in sicer sta Matt in Michael trenerja, Jeff pa je igralec. Ustanovitelj NP Flag je ena najbolj izobraženih oseb v svetu Flag Football-a. Z žensko ekipo Code Red je osvojil veliko turnirjev in sodeloval pri urjenju nekaterih najboljših igralk v državi, kot sta Nadia Bibbs in Ashlea Klam.

Michael je v Flag Football-u že več kot 10 let, v tem obdobju pa je osvojil na desetine pokalov. Bil je igralec in trener na svetovnem prvenstvu  v letu 2018, kot trener in igralec je postal prvak Big Bowl-a leta 2019 in kot trener 5v5  ženske ekipe v letu 2020 postal prvak. 

Pomagal nam bo pri obrambnih shemah in dvignil obrambne igralce na višji nivo v Slovenski flag football ligi. Zaradi situacije s COVID-19 pričakujemo, da bo med sezono z nami vsaj dvakrat, po razrešenih COVID-19 restrikcijah pa upamo, da uspe priti v Slovenijo in v Ljubljana Frogs za daljše obdobje. Michael nam bo pomagal tudi pri oblikovanju ženske ekipe v letu 2022 in razvoju mladinskega programa. Je zelo dragocena pridobitev v našem trenerskem štabu in naši franšizi.

Michael, pozdravljamo te z odprtimi rokami. Več informacij si lahko preberete v naslednjih dneh, ko bomo objavili intervju.
Loader