Cookie Consent by TermsFeed
RAMDA in Ljubljana Frogs za napredek športne infrastrukture

RAMDA in Ljubljana Frogs za napredek športne infrastrukture

Dobro urejena športna infrastruktura je ključnega pomena, če želite imeti vrhunske rezultate. V klubu se do letošnjega leta nismo zavedali, koliko opravil in ovir nas čaka, če želimo ohranjati našo infrastrukturo v dobrem stanju. Krti, neenakomerno porazdeljena trava, ravnanje, peskanje, luknjanje, košnja trave in še bi lahko naštevali. 

Ramda je blagovna znamka vrtnih strojev, orodja, zaščitne opreme in dodatkov za vrt, dom in urejanje okolice. Njihovi izdelki se proizvajajo in razvijajo v najboljših tovarnah na svetu, slovijo pa po kvalitetni zasnovi in vzdržljivosti, pri čemer ne pozabljajo niti na dizajn in estetiko. Zaradi vsega naštetega kupci uvrščajo Ramdo med najbolj priljubljene znamke zelenega programa, ob tem pa v svojem širokem prodajnem programu niso pozabili niti na najmlajše navdušence vrtnarjenja.

Za blagovno znamko Ramda stoji ekipa strokovnjakov, ki imajo izkušnje na področju servisa in prodaje. Ramda zagotavlja dober poprodajni servis z več kot 120 pooblaščenimi serviserji ter nadomestne dele, tudi po pretečenem petletnem obdobju, njihov logotip pa bo v tej sezoni krasil naše nove drese. Nadejamo se dolgoročnega sodelovanja, kjer bo viden napredek infrastrukture, v Ljubljana Frogs pa vemo, da le s kvalitetnimi izdelki in športno infrastrukturo lahko dosegamo vrhunske rezultate. 

 

Več informacij o podjetju Ramda lahko najdete na tej povezavi.

Loader