Cookie Consent by TermsFeed
Frogsi tudi v drugo neuspešni v Slovenska flag football liga.

Frogsi tudi v drugo neuspešni v Slovenska flag football liga.

V drugi tekmi prvega Slovenska Flag Football Liga turnirja, ki je potekal v Kočevju, smo se pomerili proti ekipi Tigers Domžale in suvereno izgubili. Tokrat so se Domžalčani dobro pripravili na našo igro in omejili našega podajalca Mićića na zgolj dva podana touchdowna. Enega je ujel naš center Filipovic, drugega pa Repnik, to pa je tudi vse kar je naš napad dosegel v tej tekmi.
Že v prvem napadu Tigersov si je Kous poškodoval gleženj, zato sta namesto njega v obrambi stopila Filipović in Semprimoznik. Slednji je zbral 5 tacklov, prvi pa 2 tackla. Ocvirk je imel 3 tackle, kapetan obrambe Godec pa zgolj dva. Alessio je zapisal svojo prvo prestreženo podajo v SFFL. Poleg slabega rezultata in igre v napadu kot tudi obrambi pa smo le imeli svetlo točko. Blitzer Lovse je zapisal dva sacka in s tem odprl dobro popotnico za nadaljevanje in morebitni pohod na prvo mesto med blitzerji.
Vsekakor turnir za pozabo. Fantje bodo strnili misli in se ozrli v drugi krog, kjer se bomo Frogsi pomerili z aktualnimi prvaki Kranjski Jazbeci (2-0) in Ajdovščina Gladiators (1-1).

Sponzor tekme Rotoks.
Loader