Cookie Consent by TermsFeed
Stronghold se bo odvijal v Ljubljani

Stronghold se bo odvijal v Ljubljani

Prihaja Stronghold! Sicer ne bo obeležen 4. julija, ko je svetovno znani ameriški praznik ampak 2 dni pred dogodkom. Za prvi prestol se bo potegovalo 8 flag football ekip iz Evrope, ki bodo pokazale, katera ekipa ima pravo utrdbo Stronghold s katerim bodo napadali druge gradove in branili svojega.  

Stronghold oziroma Trdnjava je utrjeno mesto, ki se uporablja za obrambo pred napadom ali invazijo. Grad je velika utrjena stavba ali sklop stavb, ki so običajno zgrajene na visokem terenu in obdane z jarkom ali drugo zaščitno pregrado. Gradovi so se pogosto uporabljali kot utrdbe, vendar niso bile vse utrdbe gradovi. 

Gradovi so bili na splošno večji in bolj zapleteni kot trdnjave, pogosto pa so imeli tudi značilnosti, kot so visoki zidovi, stolpi in dvižni mostovi, ki so zagotavljali dodatno zaščito. Poleg tega so gradove običajno gradili vladarji ali plemiči, da bi jim služili kot rezidenca in simbol njihove moči, medtem ko je utrdbe lahko zgradil vsakdo za obrambo. 

8 flag football ekip, 8 mest, 8 gradov, 1 okronani kralj vseh gradov. Prijavnina znaša 200 eur, največ 15 igralcev na ekipo, vsak igralec dobi vodo, kosilo za oba dneva, sodnike organiziramo mi. 3 ekipe so že prijavljene, na voljo je še 5 mest. Vsaka ekipa igra z vsako ekipo, pravila IFAF, ura 2x 20 minut. 

Prijave se začnejo 3. 1. 2023. Pomagamo vam poiskati ustrezne letalske vozovnice in nastanitev. Več informacij na [email protected] ali na naši Instagram strani https://www.instagram.com/ljubljanafrogs_flagfootball/ 
Loader