Cookie Consent by TermsFeed
Logistična družba Conbulk bo partner Ljubljana Frogs

Logistična družba Conbulk bo partner Ljubljana Frogs

CONBULK je logistična družba in je del skupine Bluemarine in so zanesljiv partner v zgodbi Ljubljana Frogs. Z dolgoletnimi izkušnjami, najvišjimi standardi ladijskega prometa, strokovno izobrazbo in široko paleto tujih jezikov, ki jih obvladajo njihovi posredniki, ki so vsakodnevno dejavni na mednarodnem pomorskem trgu, ponujajo najemnikom in lastnikom najboljše možnosti za svoje odprte tovore in plovila. Družba Conbulk ima razvejano mrežo pogodbenih partnerjev iz vse Evrope, ki delujejo z vsemi vrstami transportnih vozil, svojim strankam pa zagotovijo konkurenčne cene, stalno razpoložljivost tovornjakov, polne ali delne obremenitve tovornjaka.

Družba vam ponuja različne storitve prevoza, od pomorskega prometa do cestnega in železniškega prevoza, carinskega skladiščenja, carinjenja ter projektnega tovora. V njihovi tedenski ponudbi lahko najdete tudi storitve FCL (polna obremenitev zabojnika) in LCL (manj kot zabojniki). Poleg tega ponujajo tudi uvozne in izvozne carinske rešitve ter davčno zastopanje, s tovorom svojih strank pa ravnajo z znanjem in izkušnjami, ki strankam že leta vlivajo zaupanje v njihove storitve. 

Kaj imata torej skupnega logistična družba Conbulk in Ljubljana Frogs? Ljubezen do športa in sodelovanje z drugimi sponzorji, ki lahko uporabljajo storitve, ko odpotujejo v tujino. Družba Conbulk ponuja svoje izkušnje in znanje po konkurenčni ceni, poleg tega pa so zanesljivi partnerji v industriji prevozništva.
Loader