Cookie Consent by TermsFeed
Ljubljana Frogs tudi v novi sezoni pod okriljem Sportajmo.

Ljubljana Frogs tudi v novi sezoni pod okriljem Sportajmo.

Športajmo je distributer športne opreme Errea, Acerbis, Frankie Garage, Soxpro in drugih blagovnih znamk za Slovenijo, Hrvaško, Italijo in Srbijo. Naše popotovanje s Športajmo se je pričelo v letu 2020, ko smo se na njih obrnili s prošnjo za prepoznavnost izven igrišča. Kot sami pravijo, je šport v njihovi krvi, zato so takoj odgovorili, da bi bila Errea primerna blagovna znamka za nas. Tako smo se s Športajmo namenili v Parmo, kjer ima Errea svoj sedež.


Ker nam je športna oprema primarnega pomena, da izgledamo dobro in naši igralci niso podvrženi slabim vremenskim razmeram, smo se odločili, da bomo v letošnji sezoni igrali v Errea dresih, ki nase ne vežejo mikrobov, so vodoodporni in imajo večjo zračnost.


V Športajmo imajo posluh za sodelovanje za vse vrste športnih klubov. Vedno so pripravljeni prisluhniti dobrim zgodbam, kot smo Ljubljana Frogs, prav tako pa se za vsako ekipo najde dres, ki ustreza njihovim potrebam. Odvisno od potrebe športnega kluba, se temu primerno prilagodi blagovna znamka dresov. V Športajmo nudijo tudi sublimacijo, kar pomeni, da si lahko uredite drese po svojih željah, zato bo športna oprema narejena točno tako, kot ste si jo zamislili. 


Naj vaša športna organizacija zaživi, vaši igralci pa naj vedo kakšnega pomena je dobra športna oprema. Pri Športajmo smo tudi porabniki SoxPro nogavic, ki nam omogočajo, da so stopala v naši športni obutvi stabilna in da ni prekomernih zdrsov. Soxpro so sicer v malce dražjem cenovnem razredu, lahko pa pridobite 30 % popust za nakup Soxpro nogavic prek Športajmo, če jim boste napisali, da ste športniki ali pa člani Ljubljana Frogs. Več informacij o Športajmo lahko dobite tukaj, o naših sponzorjih pa tukaj.


Loader