Cookie Consent by TermsFeed
Pametne beljakovinske ploščice VIBO za pravo energijo naših igralcev

Pametne beljakovinske ploščice VIBO za pravo energijo naših igralcev

Vibo's zgodba se je rodila, ko sta poklicni športnik in znana čokoladnica združila moči in oblikovala popolne pametne čokoladne beljakovinske ploščice za dolgoročno korist. V profesionalnem športu sta doslednost in kakovostna prehrana glavna dejavnika, ki vodita do vrhunskih rezultatov. V življenju, tako kot v športu, ni bližnjic. Ampak so. Naši igralci pogosto potrebujejo nekaj dobrega. Ko v enem dnevu odigramo 3 tekme in naredimo šprinte, smo brez energije.

Skok na to pot nas je pripeljal boj za iskanje vrhunskih beljakovinskih čokoladic z nizko vsebnostjo sladkorja, ki so vsestranske, primerne za tekmovanja, treninge in vsakdanje življenje ter prinašajo dolgoročne koristi.

Ker bi vsak športnik med turnirji rad jedel hamburgerje in spil pivo in imel še vedno odlične rezultate, žal to ni izvedljivo. Zato smo morali najti popolno rešitev za naše igralce, da bodo lahko dobili pravo količino sladkorja, čokolade, energije in beljakovin. In fant smo našli prave pametne beljakovinske ploščice iz podjetja Vibo.

Ker Vibo niso običajne, s sladkorjem preobremenjene pametne beljakovinske ploščice, jih lahko jeste, kadarkoli se vam zahoče kakovostna visoko-beljakovinska malica. Na koncu je pomembna količina beljakovin, ki jih zaužijete na dan, in ne kdaj jeste. Kot popoln prigrizek za naše zasedene, aktivne igralce dosežemo stalen vnos beljakovin čez dan. Dosleden dnevni vnos beljakovin je ključnega pomena; zato smo Vibo zasnovali tako, da postane vaš vsakdanji partner, takoj za vašo boljšo polovico, seveda. Vibo pametne beljakovinske ploščice so pravi odgovor.

In tudi če imate nekaj igralcev, ki ne prenašajo laktoze, se lahko poslužuje veganskega. Pametne beljakovinske ploščice Vibo so skrbno oblikovane in imajo v mislih poseben namen, saj je uganka v našem vsakdanjem življenju, kako potešiti lakoto z normalnim obrokom, ki ni pocukran . Vibo, zasnovan za profesionalce, primeren za vse. 

Več informacij najdete tukaj. Več o naših sponzorjih lahko zasledite tukaj
Loader