Cookie Consent by TermsFeed
Znani so letošnji nasprotniki Ljubljana Frogs flag football.

Znani so letošnji nasprotniki Ljubljana Frogs flag football.

Nestrpno smo pričakovali, s kom se bomo letos borili za naslov državnega prvaka. V letošnjo Slovensko Flag Football Ligo se je prijavilo 8 ekip. Rahlo presenečenje gre iskati v odsotnosti Underground Raptorsov, ki so lani pričeli s svojo Flag football potjo, po tihem pa smo si neizmerno želeli, da se bo tudi vzhod razvil in dodal kakšnega svojega predstavnika. Letos na zemljevidu namreč še vedno ni Slovenske Bistrice Werevolves, Maribor Generalsov in Murske Sobote Storks. Zelo bi si želeli, da opazijo potencial lige in se pridružijo naslednje leto, saj bi bilo to fantastično za razvoj lige in športa. 

V letošnji sezoni bodo naslov državnega prvaka branili Kranjski JazbeciOMP Knights Novo mesto pa bodo poskušali prevzeti vajeti v svoje roke po dveh nesrečnih finalih. Naši mestni rivali, Ljubljana Killer Bees, bodo poskušali zadržati svoje tretje mesto iz zadnje sezone, pretili pa jim bodo Domžale Tigers in poskušali prevzeti medalj, slednji bodo letos namreč imeli kar dve ekipi. Potem so tukaj Ajdovščina Gladiators, ki bodo poskušali presenetiti kakšno vodilno ekipo ter LAZAR Wild Hogs Kocevje, ki bodo poskušali zabeležiti kakšno zmago več kot lani in si pridobiti mesto na zaključnem turnirju. 

V Ljubljana Frogs imamo sicer v letošnji sezoni velike apetite, saj želimo izboljšati lansko uvrstitev, ko smo končali na 5. mestu. Darko Mićić se počasi razvija v pravega franšiznega podajalca, ki je poleg blitzerja najpomembnejša pozicija v flag football ekipi. Letos smo se odločili, da zamenjamo tudi oba kapetana flag football ekipe Ljubljana Frogs, in sicer bo na mestu kapetana napada igrala Žan Ocvirk, na mestu kapetana obramba pa se bo preizkusil Aljoša Kous

Za osvežitev spomina iz lanske sezone pa še nekaj dosežkov najboljših posameznikov: 

1. mesto: Kranjski Jazbeci
MVP SFFL: Gregor Hertl (Ljubljana Killerbees)
Pass TD: Jernej Pavlič 99 TD (Domžale Tigers)
Receiving TD: Gregor Hertl 50 TD (Ljubljana Killerbees)
Rushing TD: Žan Ocvirk 4 TD (Ljubljana Frogs
Defensive TD: Gregor Hertl 5 TD (Ljubljana Killerbees)
Interceptions: Luka Kotnik 16 INT (Domžale Tigers)
Sacks: Matevž Šilar 23 sacks (Kranjski Jazbeci)
Tackles: Kristijan Čebulj 91 tackles (Underground Raptors)


Več informacij si lahko preberete na www.ljubljanafrogs.si

Loader